Sfaturile prețioase pe care Sebastian Țopescu le-a primit de la tatăl sau. Cum a reușit tânărul să facă față criticilor: „Munca ta să vorbească pentru tine” / EXCLSUIV

Data publicării:
Sursa foto: Sebastian Țopescu, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Sebastian Țopescu, Spectacola

Sebastian Țopescu a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre lecția primită de la tatăl sau, dar și despre cum vede acesta propriul său proiect de la TVR.

Tânărul Basti și-a făcut un nume în lumea modei, pășind în acest domeniu la o vârstă fragedă - 15 ani. 

Deși a intrat în lumea televiziunii, el continuă să lucreze la  trei reviste internaţionale de modă, fiind chiar nominalizat în 2021, în Italia, în lista celor 21 de stiliști ai anului, de către I-D Italy.

Cu toate că părinții săi sunt nume cu rezonanță în televiziune și presă, Basti și-a dorit un drum al lui, așa că și-a început cariera în Italia, unde a studiat moda la Institutul European de Design de la Milano, afirmându-se ca stilist, editor de modă, curator și regizor de videoclipuri de modă, scurtmetraje, unele dintre ele premiate în diverse ocazii.

De curând, s-a hotărât sã arate că are multe de spus și în România, călcând astfel pe urmele părinților săi, dar și a surorii. Sebastian Țopescu este moderatorul emisiunii „Vis sau realitate”, prin care încearcă să îndeplinească visurile abandonate ale unor personalități din România. 

Caracterul lui Sebastian Țopescu- între vis și realitate

Sebastian ne spune că este mândru de creația sa și că România are nevoie de o astfel de emisiune prin care se arată persoanele „crude” și cum își îndeplinesc acestea visele zi de zi.

„Sunt un om visător, cred că de acolo a și pornit numele acesta de creator de visuri din emisiune asta. Eu visez foarte mult și foarte mare. Și visez tot timpul diferit. Astăzi vreau asta, mâine vreau altceva. Cu toate că, prezentând această emisiune și reușind să aduc ceva în media din România ,de care consider eu că ar fi nevoie și cred că e important să existe și o latură de acest fel în media populară din România, ceva uman, ceva care să se bazeze pe persoana în sine, adică să nu se bazeze pe exagerări, pe înfloriri, pe cosmetizări, să fie persoana „crudă”. Eu chiar îmi trăiesc visul că am reușit și că pot, în continuare, să aduc asta aici și să trăiesc și eu prin toate lucrurile astea. Este ca un vis devenit realitate pentru că fiecare zi a mea e ca un vis al altuia. Experimentez câte o altă meserie în fiecare zi. După aia poate mă vedeți că mă voi schimba complet, că voi fi pilot de raliuri, dar trebuie să-mi iau carnetul mai întâi.”, ne-a spus tânărul, în exclusivitate, pentru Spectacola.

De mic a primit o educație în media

Crescând într-o familie în care ambii părinți erau mai mereu în „lumina reflectoarelor”, Sebastian s-a bucurat de o educație pe măsură în domeniul televiziunii. De asemenea, chiar tatăl său îi spunea că are ce îi trebuie pentru a lucra în acest domeniu.

Din câte îmi amintesc, tatăl meu și-ar fi dorit să intru în emisiuni. Zicea că am ceva bun de televizor și că sunt bun la vorbit. Asta probabil de la el, că amândoi știm să vorbim mult, mult și să zicem povești și să descriem și asa. Crescând cu ei, mi-am dat seama de dificultățile care vin cu un anumit statut sau să fii în  „lumina reflectoarelor” dar, având în vedere că am văzut aceste greutăți și am crescut să fiu educat într-un mediu atât de sigur și iubitor încât, acum, mă simt mai mult decât pregătit să țin piept la orice. Nu simt că trage din mine toată lumea asta. Știu că foarte mulți prieteni și persoane publice se simt foarte epuizați sau storși. Câteodată opiniile ajung la tine, dar cred că, ce mi-a zis mie tatăl meu la un moment dat,  „Să știi tu și să vorbească munca ta pentru tine și, după ce vorbesc de tine, nu o să mai conteze atât de tare pentru că ce o să te intereseze pe tine o să fie munca ta, nu persoana ta fizică” este foarte folositor. Dat fiind faptul că îmi doresc ca oamenii să vadă emisiunea mea și să se uite la „Vis sau realitate”, mi-aș dori să vadă emisiunea și să-și formeze o părere despre asta, nu despre altceva”, a mai spus, în exclusivitate, Sebastian Țopescu, pentru Spectacola.

 

Puteți viziona emisiunea integral aici:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel