Sebastian Țopescu, între vis și realitate. Cum s-a pus în pantofii invitaților săi: „Soldat, gunoier, patinator” / VIDEO

EXCLUSIV

Sebastian Țopescu ne-a vorbit despre visurile sale, exact așa cum ar face-o invitații din emisiunea pe care o realizează. Tânărul dorește să schimbe un aspect cu impact în România.

Realizatorul TVR, Sebastian Țopescu, fiul marelui comentator sportiv, Cristian Țopescu, ne-a vorbit, în exclusivitate, despre visurile sale, dacă ar fi invitat la propria sa emisiune, dar și despre puterea Divină care se revarsă peste noi, dar cu condiția de a împărtăși cât mai multă dragoste și iubire cu toți cei din jurul nostru. Fiind o fire neconformistă, tânărul dorește să schimbe atmosfera din showbizul românesc.

Video: 

Dai iubire, primești iubire

Realizatorul ne-a vorbit despre capacitatea cu care o persoană poate avea parte de iubire și armonie, cu condiția să ofere ceea ce dorește să primească pentru sine. Astfel, Sebastian ne dezvăluie unul dintre crezurile sale.

„Cred că există o putere care vine din tine și o putere care ce dai tu în Univers, Universul îți dă înapoi. Mereu am fost o persoană care să iubească oamenii, noul, ciudatul cum s-ar spune. Mie mi s-a întors multă iubire pentru cum mă îmbrac, cum sunt ca om. Acum, evident, câteodată am mai fost și jignit. Și din jigniri poți învăța ceva.”, a spus, în exclusivitate, Sebastian Țopescu, pentru Spectacola.

Soldat, gunoier, patinator

Cu toate acestea, echipa Spectacola l-a întrebat pe tânărul de la TVR, care ar fi top trei profesii pe care și-ar fi dorit să le urmeze. Răspunsul acestuia a uimit. Astfel, top trei profesii pentru Sebastian ar fi fost soldat, gunoier, patinator artistic. De asemenea, potrivit unui episod din emisiunea pe care o realizează, acesta și-ar fi dorit să poată cânta, dar prin prisma episodului în cauză, a demonstrat „înclinația” pe care o are înspre acest domeniu.

„Locul unu, soldat, pentru că îmi lipsește disciplina, pentru că simt că-mi lipsește disciplina. Mi-ar plăcea și gunoier pentru că visul meu de când eram mic, cred că mulți au avut visul ăsta, să se urce pe mașină să stea și al treilea ar fi patinator artistic. Sunt cumva o amalgamare de visuri. Mi-ar plăcea mult să cânt, dar nu am voce, s-a și văzut într-un episod cât de afon sunt. Am pus în univers vocea mea. MI s-a dat o talie mică și simțul umorului, eu zic că-i suficient.”, ne-a spus tânărul.

Un ideal născut la graniță

Cu toate acestea, tânărul ne-a mai prezentat dorința sa de a schimba fața showbizului românesc. Faptul că a avut ocazia să rămână în străinătate, dar a ales România pentru idealul înnăscut este ceva destul de rar întâlnit.

„Descopăr ce mi-am dorit să descopăr, de fapt, care este umanitatea din spatele fiecărui om, pentru că, asta am spus-o de foarte mute ori, circumstanțele, adică lucrurile prin care noi trecem sunt niște lucruri circumstanțiale. Esența pe care ne-o dorim noi este umanitatea și să vedem un om care își trăiește visul pentru prima dată, cu greutăți, cu lucrurile ușoare, cu tot ce implică trăirea unui vis. Eu personal, am învățat lucrul ăsta, în viață este important să iei totul cu o doză de umor și să continui să visezi mare pentru că din visurile noastre se face viitorul.”, ne-a spus, în exclusivitate, Sebastian Țopescu.

Vezi și: Viaţa tulburătoare a lui Cristian Ţopescu, prin ochii celor care l-au iubit. Andreea Berecleanu, detalii neștiute despre prietenia cu regretata jurnalistă Cristina Țopescu

Vezi și: Fiul lui Cristian Țopescu are o emisiune cu vedete la TVR1: „Vis sau realitate”, cu Sebastian Felix ŢopescuGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 13 iun 2023, 15:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience