Sean Penn, infectat cu COVID, imediat după întoarcerea din Ucraina

Data actualizării: | Data publicării:
Sean Penn, captură video YouTube
Descriere foto: Sean Penn, captură video YouTube

Sean Penn a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și a lipsit de la prezentarea premiilor DGA 2022

Paul Thomas Anderson a dezvăluit că Sean Penn a fost testat pozitiv COVID. Anunțul a fost făcut în timpul apariției sale pe scena celei de-a 2022-a ediții a Premiilor Directors Guild of America, de sâmbătă (12 martie), potrivit JustJared.com.


Sean urma să își facă apariția la gala de premiere pentru a-i înmâna lui Paul medalionul DGA pentru regizarea ultimului său film nominalizat la Oscar, Licorice Pizza, potrivit unui reporter care a fost prezent la eveniment.

De asemenea, în timp ce se afla pe scenă, Paul l-a lăudat pe Sean pentru toată munca pe care a depus-o pe fondul pandemiei globale în curs de desfășurare.

Deși Sean nu a putut participa, fosta sa soție Leila George a apărut în locul său pentru a-i înmâna lui Paul medalionul.

 Sean Penn s-a întors recent acasă, în Los Angeles, după ce a fost în Ucraina, unde a filmat un nou documentar.

 

Sean Penn a fugit din calea războiului. Actorul a mers pe jos până la granița cu Polonia: „Ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”

 

Sean Penn a dezvăluit că a mers pe jos kilometri întregi până la granița cu Polonia, în timp ce filma un documentar despre războiul din Ucraina.


 
Actorul, în vârstă de 61 de ani, a declarat că atât el, cât și echipa sa de filmare au decis să abandoneze mașina și să meargă pe jos după ce au văzut miile de locuitori ucraineni care fugeau din calea războiului, cozile întinzându-se pe kilometri întregi. 

Luni, pe Twitter, Sean a descris cum mașinile erau pline de femei și copii, singurul lor bun de valoare fiind vehiculul în care călătoreau.  


Marele actor a împărtășit o fotografie în care târăște o valiză lipită cu bandă adezivă.
"Eu și doi colegi am mers kilometri până la granița cu Polonia după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului. 

Aproape toate mașinile din această fotografie transportă doar femei și copii, majoritatea fără niciun semn de bagaje, iar mașina este singurul lor bun de valoare", a scris Sean Penn pe Twitter. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel