Se întoarce Samantha în „Sex and the City” - "And Just Like That..."

Data publicării:
Kim Cattrall, captură video YouTube
Descriere foto: Kim Cattrall, captură video YouTube

Kim Cattrall va relua rolul Samanthei Jones la finalul sezonului 2 din "And Just Like That..."

Actrița canadiano-britanică Kim Cattrall se va întoarce în rolul celebrei Samanthei Jones în ultimul episod al sezonului 2 din continuarea serialului de succes "Sex and the City" difuzat de HBO, conform informațiilor de pe Variety.com.

Cu toate acestea, apariția îndrăgită a actriței va fi limitată la o singură scenă. Potrivit unor surse, Cattrall a filmat pe 22 martie la New York dialogul în care va apărea, fără a interacționa sau discuta cu celelalte vedete ale serialului sau cu regizorul "And Just Like That...", Michael Patrick King.

În această scenă, Samantha, care în serial s-a mutat în Londra, va vorbi la telefon cu Carrie Bradshaw, interpretată de Sarah Jessica Parker. În primul sezon al serialului "And Just Like That...", Carrie a comunicat cu Samantha prin mesaje, iar relația lor s-a răcit. La final, cele două au plănuit să se întâlnească pentru a-și rezolva problemele.

Patricia Field, designerul de costume pentru "Sex and the City", care nu a lucrat la noul serial "And Just Like That...", a creat ținuta pe care o va purta Samantha în scena respectivă.

Chiar și într-o apariție scurtă, revenirea Samanthei în "And Just Like That..." cu siguranță îi va bucura pe fanii serialului "Sex and the City", care a fost difuzat pe HBO timp de șase sezoane, între 1998 și 2004, și a fost urmat de două filme.

În 2016, Cattrall a anunțat public că nu va mai interpreta rolul Samanthei, considerând că scenariul propus pentru un al treilea film nu punea în valoare personajul său.

Decizia sa de a renunța la rolul Samanthei a generat o dispută publică cu Sarah Jessica Parker. Atunci când King și Parker au continuat povestea "Sex and the City" sub forma unui nou serial pentru HBO Max în 2021, Cattrall nu a fost invitată să revină în rolul Samanthei, iar în noul serial au fost adăugate alte personaje care au apărut în viața lui Carrie, a Mirandei (Cynthia Nixon) și a lui Charlotte (Kristen Davis).

Cu toate că atât Parker, cât și King au afirmat anul trecut că nu puteau concepe un scenariu în care Cattrall să revină ca Samantha, Casey Bloys, președintele și directorul general al HBO, a abordat-o pe Cattrall în timpul filmărilor sezonului 2 din "And Just Like That...", iar ea a acceptat propunerea de a reveni în rolul iubitului personaj.

Cel de-al doilea sezon al serialului "And Just Like That..." va avea premiera pe 22 iunie, dar scena în care Cattrall o interpretează pe Samantha va fi difuzată abia în august, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel