Se deschide Târgul de Crăciun din Capitală. Bucureștenii se vor bucura de roată panoramică, patinoar, colinde și muzică tradițională

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Duminică, 20 noiembrie 2022, se deschide Târgul de Crăciun din Capitală.

Târgul de Crăciun, organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, se va deschide duminică începând cu ora 10.00 şi va putea fi vizitat până pe 26 decembrie.

"Atracţia Târgului, roata panoramică uriaşă, a fost deja montată, căsuţele pentru meşteri, artizani şi pentru bucătarii de mâncare tradiţională sunt frumos decorate cu crenguţe de brad, iar scena şi patinoarul sunt aproape gata. Căsuţele din turtă dulce, soldăţeii şi renii cu siguranţă îi vor încânta pe copii. Pentru cei mari, iubitori ai fotbalului, vom avea un ecran uriaş pe care vor fi transmise meciurile din Campionatul Mondial, interviuri la vestiare sau scene de culise care nu se văd la televizor", anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, într-o postare pe Facebook.

Evenimentul este deschis publicului de luni până vineri, în intervalul orar 12.00-23.00, iar sâmbăta şi duminica în intervalul 10.00-23.00. Intrarea este liberă.

Târgul va avea mai multe zone tematice

- Zona cumpărăturilor de Crăciun găzduieşte peste 80 de căsuţe de lemn, de unde bucureştenii pot alege dintre jucării, suveniruri tradiţionale, cadouri de sezon. Vor fi şi produse realizate de meşteşugari, artişti plastici, artizani şi creatori autohtoni: de la globuri din sticlă pictate manual, ornamente pentru brad, accesorii şi bijuterii, până la produse din ceramică din Horezu, Corund şi Baia Mare, ii, icoane şi obiecte realizate din lemn cioplit, informează Primăria Capitalei.

- În zona de street food, vizitatorii vor putea cumpăra: burgeri, cârnaţi la grătar şi dulciurile oferite de cele 16 food-trucks.

- Zona parcului de distracţii "promite să fie pe gustul tuturor" cu patinoar, roata panoramică şi călătorii amuzante în caruselul colorat.

- Evenimentul va avea o zonă destinată microbiştilor, unde vor putea viziona în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie transmisiunile competiţiilor Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Citește continuarea DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel