Scrisoare pentru mama. Mesajul pe care orice mamă trebuie să-l audă azi: Dragă mamă, vreau să știi asta

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Scrisoare pentru mama. Mesajul pe care trebuie să i-l trimiți mamei tale chiar acum.

Pe 8 martie este sărbătorită Ziua Internațională a Femeii, o zi mondială care celebrează realizările istorice, culturale și politice ale femeilor.

Flavia Hirișcău este mamă, soție, fiică, prietenă și cunoscut blogger, iar scrisoarea pe care ea i-a scris-o mamei sale pe blogul ei este emoționantă și reflectă toate cuvintele pe care orice mamă ar trebui să le audă. 

Scrisoarea pentru mama sună așa: 

"Dragă mamă,

Mă gândesc de multe ori la tine, la vremurile în care erai mamă de copil mic și astăzi te înțeleg mai bine. Vreau să știi asta.

Încep prin a-ți mulțumi. Aș vrea să enumăr toate mulțumirile, dar nu am cum să le pun aici pe toate, iar pe unele sigur le voi omite. Sunt multe mulțumirile pe care le meriți.

Îți mulțumesc că m-ai iubit, că în toți acești ani de când sunt pe pământ m-ai iubit necondiționat și continui să o faci la fel de intens. Pare simplu, dar uneori poate fi extrem de complicat să-l faci pe celălalt să se simtă iubit. Întotdeauna m-am simțit iubită de tine. Știu că ți-a fost greu să umpli niște goluri. Știu că ți-a fost greu să te împarți, să jonglezi cu toate câte erau de făcut. Acum înțeleg.

Îți mulțumesc pentru că m-ai crescut cu mângâieri și îmbrățișări! Când mă mângăiai, mă afundam cu totul în liniște și bine. Senzația s-a păstrat peste ani. Mângâierile tale îmi aduc liniște și siguranță. La fel vreau să fie și ale mele pentru copila mea. Sunt recunoscătoare că le-am avut și le pot da mai departe. 

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel