Scorțișoara, bună pentru pierderea în greutate: cum funcționează

Data publicării:
Scorțișoară, foto Unsplash/ Diana Polekhina
Descriere foto: Scorțișoară, foto Unsplash/ Diana Polekhina

Iată metoda prin care scorțișoara te poate ajuta să pierzi în greutate.

Când vine vorba de pierderea în greutate, ne place să încercăm diferite tipuri de alimente. Fie că este un shake de proteine ​​sau un smoothie cu avocado, încercăm pe toate. Dar există un ingredient care se află în orice bucătărie și vă poate ajuta să pierdeți în greutate. Este vorba despre scorțișoară.

Scorțișoara este un condiment care nu este folosit doar pentru a adăuga aromă alimentelor, ci este folosit și ca ingredient medical. Scorțișoara poate fi cumpărată sub formă de bețișoare întregi, sub formă de pudră sau sub formă de extract. Cel mai bine este să le cumpărați sub formă de bețe, deoarece ajută la evitarea alterării.

 

Cum funcționează pentru pierderea în greutate


Scorțișoara conține un număr mare de antioxidanți. Acești antioxidanți joacă un rol important în tratarea stresului oxidativ. Stresul oxidativ este adesea legat de boli, diabet și inflamații, dintre care majoritatea contribuie la depozitarea grăsimilor în organism.

Ajută la digestie și acționează asupra enzimelor care ajută la încetinirea digestiei carbohidraților.

 

Citește continuarea pe DCMedical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel