Schimbări majore în echipa „Cronica Cârcotașilor”. Huidu revine pe sticlă: „Trebuie să fiu alături de colegii mei”. O altă vedeta părăsește emisiunea, după 15 ani

Data publicării:

Cronica Cârcotașilor revine cu sezonul 47, însă echipa emisiunii a suferit schimbări majore. 

Primăvara le aduce telespectatorilor Prima TV o veste bună: Cronica Cârcotașilor revine cu sezonul 47, unul mai amuzant și mai savuros. Șerban Huidu și Codruț Kegheș (Dezbrăcatu) vor fi gazdele serilor de miercuri. Din 15 martie, de la ora 20.00, pamfletul și umorul fac casă bună împreună. “Este un nou sezon și un nou format. Așa că, până ce totul va fi pus la punct, trebuie să fiu alături de colegii mei. Sperăm că veți fi și voi alături de noi și în sezonul 47. Cârcotași din toate zările uniți-vă!”, îndeamnă Șerban Huidu.

Cronica Cârcotașilor va readuce pe micul ecran topurile deja consacrate și scenetele cu personaje îndrăgite de telespectatori. Gabriela Marin revine cu întrebări grele și momente amuzante iar Bogdan Nicolai aduce în fiecare miercuri seara a lui pastilă amuzantă de analiză a știrilor zilei.

Codruț Kegheș, a.k.a Dezbrăcatu, e pregătit de marea revedere și are un mesaj pentru vânătorii de bâlbe de pretutindeni. “Rămâneți în alertă, dragi cârcotași! Vânați, vânați și iar vânați! Voi sunteți baza noastră și cu ajutorul vostru aducem la televizor cele mai tare bâlbe.”

Sezonul nou al Cronicii Cârcotașilor se întoarce cu o emisiune mai ceva ca…oricând: mai dezinhibată, mai dinamică, mai savuroasă și mai excentrică. Nu ratați revenirea celor mai iubiți cârcotași, din 15 martie, de la 20.00, la Prima TV.

 

 

Ioana Petric pleacă de la „Cronica Cârcotașilor”

 

Ioana Petric, în vârstă de 32 de ani, a părăsit echipa de la „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV, după 15 ani de când a intrat în proiect.

„Despărțirea a fost amiabilă, nu m-a dat nimeni afară! E decizia mea de a încerca altceva. Nu am neapărat un alt plan, nu am plecat în altă parte, la altă televiziune. Am pus stop aici, mai e nevoie de puțin timp ca să se așeze lucrurile”, a declarat Ioana Petric pentru Click!

 

„E momentul să ne luăm LA REVEDERE! Colaborarea mea cu @primatvoficial și dragii mei cârcotași se încheie aici. Mulțumesc @serbanhuidu și întregii echipe @cronicacarcotasilor pentru încredere, prietenie, râsete, profesionalism și acești 15 ani magici. Va iubesc pe toți (dar voi știți deja asta) și va urez că pe 15 Martie, să începeți Cronicuta 2.0 cu succes și audiențe maxime! Au fost 15 ani extraordinari, atât de plini și de fericiți, că n-aș putea să îi cuprind în doar câteva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori și familie adoptivă, prin urmare această decizie, care îmi aparține 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, în adâncul sufletului meu, sunt convinsă că e cea corectă. Cred că în viață e important să îți accepți propriul adevăr și chiar dacă inevitabil te gândești și la cei din jur, să faci ceea ce e mai bine pentru ține. Iar eu asta am simțit acum- nevoia unui nou început, nevoia de a mă redescoperi, de a-mi demonstra mie niște lucruri și de a face loc altor visuri. Dar nu pot trece le capitolul următor, fără a-mi lua rămas bun de la voi, cârcotașîi mei dragi. Pentru tot ce am trăit în acești 15 ani va sunt recunoscătoare vouă, celor de acasă. M-ați primit cu căldură și m-ați făcut să mă simt susținută și apreciată. Va mulțumesc pentru tot și înainte să ne întristăm, va promit că acesta nu este un mesaj de adio. Sunt sigură că viață le va așeza pe toate în așa fel încât să ne ne revedem curând, cu forțe proaspete și alte proiecte minunate. Până atunci...o să îmi fie dor! Privesc cu încredere spre viitor și îmi cant și eu că Freddie, dragul de el:"Inside my heart is breakingMy make-up may be flakingBut my smile, still, stays on...SHOW MUST GO ON!"”, este mesajul postat de Ioana Petric pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel