Cum și-a început Ameri Nasrin cariera în televiziune: ”Eram într-o perioadă în care nu știam ce voi face”. Ce persoană publică a remarcat-o pe jurnalistă

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Nasrin Ameri a venitl a Interviurile Spectacola cu Georgiana Ioniță, unde a vorbit despre proiectul „Ameritat cu Nasrin”, despre plecarea de la Antena Stars, dar și despre planurile de nuntă.

Nasrin Ameri a fost invitata Georgeanei Ioniță la Interviurile Spectacola, unde a vorbit despre proiectul „Ameritat cu Nasrin”, dar și despre începuturile în televiziune. Mulți o cunosc pe frumoasa prezentatoare de la Antena Stars, unde a prezentat matinalul timp de 8 ani, însă puțină lume știe de fapt de unde a început cariera acesteia și care a fost primul ei loc de muncă.

”Multă lume mă întreabă: Cum e să nu te mai trezești la 5, 5:30, pentru că așa mă trezeam când lucram la matinal, însă am în continuare zile care necesită trezitul de dimineață, însă am o perioadă super liniștită, echilibrată, focusată pe podcast, pe nuntă, un eveniment important pentru mine, dar sunt liniștită, împlinită. 10 ani am în total în televiziune, aici nu intră doar matinalul și știrile, ci și anii din spate, de redactor și de reporter. Nu știu câte persoane știu, dar primul meu job a fost la Neatza cu Răzvan și Dani, acolo a fost primul moment în care am luat microfonul, m-am dus pe teren și de acolo a început cariera. Tinerii care vor să lucreze în acest domeniu trebuie să înțeleagă că este foarte important să urci treaptă cu treaptă.”, a declarat Nasrin Ameri la Interviurile Spectacola cu Georgiana Ioniță.

”Dani Oțil a fost cel care m-a remarcat”

Chiar dacă, inițial, Nasrin nu era decisă să urmeze jurnalismul, aceasta și-a dat seama pe parcurs că vrea cu orice preț să fie în domeniu și să devină prezentatoare TV. 

”Eu când am început, eram într-o perioadă în care nu știam ce voi face. După liceu am început dreptul, nu mi-a plăcut. Între timp văzusem o școală de televiziune, m-am apucat. Dani Oțil a fost cel care m-a remarcat spre finalul cursurilor. Eram vreo sută și ceva la vremea aceea și ne-a dat tuturor să facem un material de pe teren, trebuia să montăm noi, să facem tot. Materialul ales de el ajungea ulterior la televizor și acela a fost materialul meu. Eu dintotdeauna mi-am dorit să devin prezentatoarea și atunci așa mi-am ales subiectul, am întrebat oamenii ce și-au dorit să devină când erau copii și ce au devenit când sunt adulți. Acesta a fost materialul.”, a mai spus aceasta.

De unde a i-a venit ideea pentru numele podcastului - Ameritat cu Nasris

Chiar dacă și-a dorit foarte mult să fie în fața publicului pe micile ecrane, Nasrin și-a dat seama, la un moment dat, că vrea să pornească propriul ei proiect. Acesta nu este extrem de diferit față de ce făcea la Antena Stars, spune ea. Mai mult, Nasrin ne-a dezvăluit și cum a luat naștere numele podcastului de pe Youtube Ameritat cu Nasrin.

”Apropo de aceste interviuri, sunt interviuri pe care eu le făceam și în emisiunea pe care o prezentam și cumva podcastul este o continuitate a ceea ce făceam acolo. Mă reprezintă mai mult, pentru că este doar proiectul meu, îmi poartă și numele, dar cu greu am ajuns la decizia asta. În final am ajuns la acest joc de cuvinte, pe care nu l-am făcut singură. S-a întâmplat într-o seară, când eram la o emisiune, iar o fostă colegă pe care o divinizez a folosit cuvintele a meritat și cumva i-a ieșit în evidență. A meritat cu Nasrin pune. Și la câteva minute o altă persoană de pe Instagram, pe care n o cunosc, mi-a dat aceeași idee. Și am zis gata, ăsta e numele.”, a dezvăluit Nasrin.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel