Schimb de replici dure între TJ Miles și Zanni la Survivor All Stars: „Nu e ușor de acceptat felul meu acidulat și drastic de exprimare”

Data publicării:
Zanni, TJ Miles/ captură video Youtube, Survivor Romania
Descriere foto: Zanni, TJ Miles/ captură video Youtube, Survivor Romania

Bărbații din tabăra Faimoșilor au surprins printr-un schimb neașteptat de replici.

Ediția de pe 10 aprilie de la Survivor All Stars, în care Zanni l-a „demascat” pe Andrei Ciobanu, a stârnit neliniștea atât în tabăra Războinicilor, cât și la Faimoiși, care se întreabă dacă adversarii lor au înțeles concret cu cine au de-a face. În timp ce TJ Miles este convins de faptul că membrii albaștri, în special Iancu Sterp, direct vizat, au aflat în urma discuțiilor cine este Andrei Ciobanu, Zanni are o părere total diferită. Din acest motiv, în cursul ediției de pe 11 aprilie a început un schimb neașteptat de replici între cei doi, în care se contrazic reciproc. 

TJ Miles: Sunt foarte curios ce o să se întâmple la consiliu. Vreau să văd dacă Războinicii au învățat ceva din lecția noastră cu Ciobanu. Pentru noi va fi unul liniștit, pentru că o să ascultăm și o să vedem cum cad măștile lor jos.

Zanni: O să ne surprindă și ceremonia, și Consiliul. Ce mă interesează pe mine e ca lumea să fie reală, i-am spus și lui Iancu, nu să-i numere pe toți drept aliați, și Sorin și-a schimbat acum atitudinea față de Ciobanu. Oricum, discuția asta dacă era purtată în viața reală, cu toți care am fost ieri acolo, erau mult mai mulți vocali, reacțiile poate erau altele.

TJ Miles: Eu cred că Iancu a avut nevoie de timp.

Citește și: Zanni l-a „demascat” pe Andrei Ciobanu. I-a stricat prietenia cu Iancu Sterp: „A spus că profită de relația asta și că-ți arată el ție”

Contraziceri între Zanni și TJ Miles

Așadar, în timp ce TJ Miles este convins de faptul că echipa sa a ajutat la demascarea adversarilor, Zanni spune că Războinicii vor rămâne în continuare la fel, adică neasumați și fără pic de transparență, doar de dragul jocului.

Zanni: Și nu doar Iancu, reacțiile celorlalți, dar pentru că ei se văd ca o alianță.. lumea se păstrează, se gândesc că poate e scopul lor altul. Sunt sătul să vorbim de transparență, când ea nu există, Iancu Sterp a înțeles ce am zis, Ciobanu nu era capabil să mai stea drept în acea discuție. Pierderea imunității te obligă să ai discuții în urma cărora să elimini pe cineva, asta încercam să-i explic lui TJ Miles. Dacă acum vor avea discuții, nu e pentru că sunt transparenți sau că am reușit noi să-i demascăm, noi n-am demascat nimic, TJ Miles, noi i-am bătut sportiv.

TJ Miles: Eu am înțeles, dar e opinia mea, Zanni.

Zanni: Ce vreau să-ți zic este că temperatura de ieri nu a fost reală. Ei n-au nevoie de transparență, trebuie să fie mulți.

TJ Miles: Scopul nostru este să-i dăm afară, prin demascarea lor și de a merge mereu cu argumente. Cine o să cedeze primul? Eu cred că trebuie să-i tragem de mânecă, să le arătăm asta.

Zanni: Scopul meu nu este să le dau masca jos.

TJ Miles: Păi le-am dat-o ieri.

Zanni: Nu am dat-o. Poate că felul meu drastic de a spune lucrurilor pe nume nu le convine altora, nu e ușor de acceptat felul meu acidulat și perspicace în exprimarea intențiilor, poate că nu e ușor de digerat. 

VEZI și: Alexandra Duli, geloasă pe Ana Porgras. Războinica își dorește o relație cu Zanni: „Eu sunt deschisă, dar nu văd o speranță momentan”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel