Scenariu sumbru legat de pandemia de COVID-19. Avertismentul experților: ”Viața se va întoarce la normal abia în 2024”

Data publicării:
enriquelopezgarre , pixabay
Descriere foto: enriquelopezgarre , pixabay

Dr Clare Wenham, expert în sănătate globală la London School of Economics, susține că viața se va putea întoarce la normal abia în 2024. 

Dr. Wehnam a declarat că pandemia de coronavirus ar putea să ia sfârșit abia în 2-3 ani, după ce virusul va fi eradicat în toate colțurile lumii. Deși există deja mai multe vaccinuri aprobate și oameni din toată lumea au început să se imunizeze împotriva virusului ucigaș, expertul atrage atenția  că viața se va putea întoarce la normal, abia atunci când toată populația lumii va fi protejată. 

”În acest moment, datele ne arată că vaccinul va fi distribuit oamenilor din toată lumea abia în 2023-2024. Este o perioadă lungă de timp. Mai devreme de atât s-ar putea să nu putem să ne reluăm viața. O să avem în continuare tot felul de restricții - de călătorie, de exemplu - chiar și după ce ne-am vaccinat. Așa că este foarte important să ne asigurăm că toată lumea primește cam în aceeași perioadă vaccinul”, a declarat expertul la SkyNews. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel