Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Impresara vine cu noi acuzații

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, captură video Youtube/ TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU. Sursă foto: Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, captură video Youtube/ TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU. Sursă foto: Instagram

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e departe de a se încheia. Impresara a venit cu noi acuzații la adresa fostului soț.

 

În urmă cu o săptămână, Anamaria Prodan a dus skijetul la reparat, însă Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția să-l ia, susținând că este pe numele lui și că impresara i-a furat, de fapt, ambarcațiunea. Când a ajuns la fața locului, Anamaria Prodan a răbufnit și a început să filmeze întreaga scenă. Când a văzut că Laurențiu Reghecampf încearcă să plece cu bunurile familiei, impresara a încercat să-l oprească și le-a arătat apoi fanilor săi tot scandalul care a avut loc la Snagov cu fostul soț.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Impresara vine cu noi acuzații

Vedeta a vorbit la Xtra Night Show despre tot ce s-a întâmplat zilele trecute la Snago. Anamaria Prodan a mărturisit că nu și-a dorit ca între ei și încă soțul ei în acte să existe un scandal și că a rămas suprinsă neplăcut de întreg momentul, motiv pentru care a și șters videoclipul postat pe Instagram. Mai mult, impresara acuză că skijetul nu îi aparține, de fapt, lui Laurențiu Reghecampf și că scena de zilele trecute nu ar fi trebuit să aibă loc.

„Dacă ar fi fost după mine, nu exista așa ceva (n.r. scandalul cu Laurențiu Reghecampf). Am făcut o înțelegere, numai că s-a sucit suceala, vorba aia. Au sunat, eram acasă și m-au sunat să vin repede că vor să ia skijet, barcă, tot ce căutau, de asta am și filmat pentru că probabil lumea spune că: «Uite-o și pe nebuna aia, că vrea să îi facă rău, că vrea ea tot, că îl face de râs». Nu, hai să terminăm, nu putem să ne înțelegem ca oamenii. Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că îi rușine, că îl face de râs, nu aveam ce să facem mai mult.

Nici nu este pe numele lui, deci rușine mai mare, se uitau polițiștii ca la circ. Bineînțeles că nu este. Dăm pe la poliție că cineva ne-a furat bunurile, dar nu poți să suni acasă să vezi dacă suntem bunurile, unde sunt bunurile, nu poți să te uiți?”, a spus Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Te-ar putea interesa și: Scandal de proporții între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a chemat poliția / VIDEO

„Mai mult de jumătate le-a luat și le-a vândut”

Totodată, Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că i-a vândut jumătate din bunuri. Ea speră ca atunci când se va face partajul să își recupereze banii de pe urma bunurilor vândute, însă susține că acest lucru nu se va întâmpla.

„Eu țin toate lucrurile astea, pentru că mai mult de jumătate le-a luat și le-a vândut. Eu am fost fată bună și niciodată nu m-am gândit că soțul meu poate să premediteze. Eu întotdeauna tot ce cumpăram puneam pe numele soțului meu, pentru că nu mă gândeam că cineva poate să premediteze așa ceva. Din ce a vândut, eu trebuie să-l dau în judecată și să cer jumătate, jumătate pe care nu o are. Eu când am spus acum trei ani că va ajunge rău, astăzi cred că vedeți ce s-a întâmplat în toți acești trei ani, în fiecare zi, încet-încet degradare, degradare, degradare și uite-l acum fără loc de muncă și uite-l acum în ce situație este”, a mai precizat Anamaria Prodan.

Te-ar putea interesa și: Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel