Scandal de proporții între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a chemat poliția / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram: Anamaria Prodan. Captură video: Anamaria Prodan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram: Anamaria Prodan. Captură video: Anamaria Prodan

Un adevărat război a început între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Impresara a filmat tot scandalul pe care l-a avut cu fostul său soț și l-a publicat pe pagina sa de Instagram.

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan continuă, chiar dacă cei doi s-au despărțit în urmă cu aproape 3 ani. Impresara a dus un skijet la reparat, însă antrenorul susține că fosta soție l-a furat. Laurențiu Reghecampf a chemat poliția la fața locului, iar impresara a filmat tot scandalul și l-a publicat pe pagina sa de Instagram.

„Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domul Reghecampf. Suntem pe domeniul public, putem să filmăm. Este un skijet al familiei. Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici, atât. Am venit să îl iau acum. E ok? Uitați-l și pe domnul Reghecampf, uitați-vă cu ce se ocupă. Skijet-ul copilului lui pe care l-am adus la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceți aminte, că vinde meciuri și face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf. Sesizare făcută la poliție pentru nimic, doar pentru a face circ, scandal și panaramă. L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze și să termine cu aceste nenorociri.

Domnul Reghecampf asta face, cu asta se ocupă. Pune poliția pe drum aiurea, oamenii nevinovați nu înțeleg de ce. Deci cam despre asta este vorba și îmi pare bine că am făcut acest live. Să rămână și să înțeleagă toată lumea despre ce este vorba și cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină să își vadă copilul acasă. Despre asta este vorba. Ca să nu mai aud că Anamaria Prodan face și drege”, a spus Anamaria Prodan într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Nicu Paleru, gafă de proporții făcută la TV față de soția sa. Cristina nu l-a iertat nici după 11 ani de la incident: „Palme iau și acum”

Scandal de proporții între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În clipul publicat, impresara își susține punctul de vedere, afirmând că skijet-ul este al familiei și că l-a adus la reparat în mod legal. Deși skijet-ul este înmatriculat pe numele lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan argumentează că acesta este un bun al familiei și este folosit de copilul lor. 

„Este skijet-ul adus de mine la reparat, iar domnul Reghecampf a venit doar să-l ia și să-l vândă și pe ăsta că are nevoie de foarte mulți bani. A venit cu domnul Oprea, care îl înjura pe Reghecampf. (...)

Nu este furat nimic, este soțul meu Laurențiu Reghecampf, este skijet-ul copilului meu adus la reparat. Este înmatriculat pe numele lui Reghecampf, dar nu are nicio legătură. Suntem soț și soție. Sunt bunuri de familie, am vorbit cu avocatul acum. Eu am venit personal să îl aduc. (...) M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva.(...) Am aflat acum că a venit să ia skijet-ul și că l-a declarat furat. Eu am spus la televizor că sunt în proprietatea familiei. (...) Eu l-am adus, eu îl iau (n.r. skijet-ul). Trage mașina și leagă-l, să-l iau acasă. Este bunul copilului meu!”, a precizat Anamaria Prodan.

Te-ar putea interesa și: De ce nu s-a căsătorit până acum Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu. Cum ar reacționa vedeta dacă ar fi cerută de soție

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel