Scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță continuă. Artistul a adus noi acuzații la adresa prezentatorului TV

Data publicării:
Alex Velea, Cătălin Măruță/ Colaj/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Velea, Cătălin Măruță/ Colaj/ sursa foto Instagram

Alex Velea, un nou mesaj tranșant pentru Măruță. Ce spune artistul despre prietenia lor?

Alex Velea și Cătălin Măruță continuă seria atacurilor. Artistul îl acuză pe prezentatorul TV că a permis anumitor persoane să îi jignească familia în ciuda prieteniei care a existat între ei, asta pentru a avea audiență. În ultima perioadă, atât el, cât și soția lui au fost implicați în mai multe scandaluri. 


”Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ”scuzele” astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie ( dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați”, a scris Alex Velea la InstaStory. 


Alex Velea a fost în trecut bun prieten cu Cătălin Măruță, dar în prezent cei doi nu au mai fost văzuți atât de des îmrepună. Fanii se întrebau de ceva timp care ar fi mărul discordiei dintre cei doi, iar Alex Velea a decis că este momentul să spună lucrurilor pe nume. 


”În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu ”prietenul tău” eram atacat din toate părțile...”, a mai precizat el.


În urmă cu câteva zile, Cătălin Măruță a publicat mai multe fotografii cu el și cu Alex Velea, dar și un mesaj prin care îi transmitea artistului că peste ani lucrurile se vor calma și vor privi aceste situații cu amuzament. 


”În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte.


La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.  #friends #nohardfeelings”, este mesajul scris de Cătălin Măruță, pe pagina lui de Facebook.

 

Citește și: Adela Popescu, ținta atacurilor răutăcioase pe internet: „Tot văd că bei în sarcină”. Care a fost reacția vedetei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel