Adela Popescu, ținta atacurilor răutăcioase pe internet: „Tot văd că bei în sarcină”. Care a fost reacția vedetei

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu mai are foarte puțin până își va putea strânge la piept cel de-al treilea copil. Ce i-a nemulțumit pe fanii vedetei?

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc clipe minunate și pline de emoții. În curând vor deveni părinți pentru a treia oară, iar intensitatea trăirilor a ajuns la cote maxime. Chiar dacă au experiență cu cei doi băieți, Adela tot simte teamă mai ales la gândul că va fi nevoită să își împartă timpul la trei copii. În plus, vedeta este speriată și de momentul nașterii, deoarece în trecut a avut dureri cumplite. 


Chiar dacă se bucură de aprecierea fanilor, Adela este uneori ținta atacurilor răutăcioase în mediul online. În weekend, frumoasa blondină a plecat la plimbare alături de familie și s-au delectat cu câteva bunătăți, printre care înghețată și prosecco. 


„Astazi am luat o pizza si am mers sa o mancam cu mamaie Ilonka. Apoi ne-am continuat drumul catre Ateneu acolo unde visam sa ploua tare si noi sa ne plimbam pe calea Victoriei echipati cu pelerine, umbrele si cizme de cauciuc. Din fericire pentru majoritatea nu a plouat, asa ca ne-a iesit doar o inghetata, porumbei si un prosecco to go”, a scris Adela Popescu pe Instagram.


Una dintre urmăritoarele vedetei a înțeles că Adela a fost cea care a comsumat paharul de prosecco și a luat-o la rost pe viitoarea mămică: „Tot vad ca bei in sarcina, mananci ou cu galbenus moale, carne negatita cum trebuie, mai mult rosie,si asa mai departe….. Nu stiu ce medici recomanda asa ceva in sarcina, eu am avut interzis”


Adela a ținut să lămurească lucrurile și i-a explicat acesteia că paharul de prosecco a fost consumat de soțul ei și nu are de ce să își facă griji. 


„De unde ai tras concluzia ca beau? Prosecco e pentru Radu. Iar relaxarea de a manca ou, peste, carne gatita usor, este pentru ca am anticorpi la toxoplasma”, a fost răspunsul Adelei Popescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel