Scandal URIAŞ la Eurovision România. TVR, prima reacţie

Data publicării:
Facebook Eurovision Romania
Descriere foto: Facebook Eurovision Romania

Semifinala Eurovision România de sâmbăta trecută a stârnit un adevărat scandal, iar mii de români au semnat deja o petiţie în care cer explicaţii cu privire la modul în care a fost făcută jurizarea. TVR a reacţionat oficial. 

Semifinala Eurovision din România a strârnit o nouă controversă. Mai mulți fani au lansat o petiție online, în care le cer organizatorilor explicații pentru modul în care au fost jurizați concurenților. Aceștia au susținut că ultimii patru concurenți din semifinală nu ar mai fi apucat să fie punctați, iar acesta ar fi fost motivul pentru care nu au mai ajuns în ultimii 10 finaliști. 

”Modul în care membrii juriului au punctat fiecare piesă în cadrul show-ului semifinalei s-a desfășurat conform Regulamentului Selecției Naționale, disponibil pe siteul oficial: http://eurovision.tvr.ro/2022/eurovision22-regulament_34288.html (art. 4.11, 4.12 și 4.13). Organizatorii nu sunt implicați în procesul efectiv de jurizare, fiecare membru al juriului își asumă rezultatul jurizării”, au declarat reprezentantii Televiziunii Române pentru DC News. 

VEZI AICI ŞTIREA COMPLETĂ

Mihai Trăistariu, avertisment. O piesă poate fi descalificată 

 

"S-au pierdut vreo 4-5 piese bune acum. Au intrat 10 în finală, dar nu ştiu pe ce criterii. Au fost momente care s-au pierdut. Cezar Ouatu nu a trecut în finală. El a cântat impecabil şi, deşi piesa nu era cea mai bună poate, era de top 10. Nu poţi să îl laşi în afara finalei. 

Din cei 10 aleşi, eu nu văd pe nimeni făcând furori la Torino (n.r. unde se va desfăşura concursul Eurovision 2022). Iar acum o oră vedeam pe un grup de Eurovision un scandal. Piesa 'România mea' a fost descoperită că s-a mai cântat acum 10 ani. Am ascultat piesa veche şi chiar aşa este. Nu că vreau să îmi dau cu părerea, dar regulamentul spune să nu fie veche piesa, să nu fi fost cântată înainte. Piesa e în finală, dar încalcă regulamentul. Se poate să vedem o descalificare. Într-un an  Andra şi Simplu au avut 10 secunde, atât, ce fuseseră cântate înainte la un eveniment. Şi pentru asta a fost descalificat tot momentul lor. E riscant. Eu am ascultat piesa veche şi e aceeaşi linie melodică şi cu acelaşi titlu", a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars. 

CITEŞTE ŞI Trăistariu, FACTURI URIAŞE: M-am îngrozit. Ieşi pe minus...Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Evenimente


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel