Trăistariu, FACTURI URIAŞE: M-am îngrozit. Ieşi pe minus...

Data publicării:
Facebook Mihai Trăistariu
Descriere foto: Facebook Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu se plânge de facturile uriaşe din această perioadă şi trage un semnal de alarmă. 

Mihai Trăistariu este îngrozit de facturile uriașe la gaze și să gândește să își închidă școala de muzică sau să se mute în Dubai, unde e cald, pentru a scăpa de teama de facturi. Artistul are o școală de muzică în Constanța și are de plătit un total de 6400 de lei la gaze, pentru ultimele două luni. 

”Am o școală de muzică în Constanța, Mi-am făcut un împrumut la bancă, acum 2 ani, să-mi cumpăr sediu. Eu de 8 ani am deschis, dar mergeam pe chirie. Și m-am gândit să fac împrumut. Și a venit pandemia, m-a distrus, mi-a năucit creierii, dar mă descurcam. Am deschis, mergea, chiar dacă a fost închisă pe perioada pandemiei. Eram foarte bucuros, până a venit iarna asta prima factură. Iarna trecută, când era cel mai ger, nu treceam de 700-800 de lei gazul, pe lună. Și acum, prima factură a fost 2400 de lei, de m-am îngrozit și am dat-o pe la televizor, iar alaltăieri mi-a venit o factură de 4000 de lei. Eu aveam un profit de vreo 1000 de euro, eu nu am profituri mari pe școală. Și atunci, m-am gândit să o închid, că nu mai ies bani. Dacă câștigi 5000 de lei și 5000 îi dai pe gaze, mai plătești alte dări la stat, impozite, ieși pe minus. 

Mi-am și făcut calculele. Eu ieșisem pe minus 1100 de lei pe luna ianuarie. Trebuie să aduc bani din altceva ca să țin școala activă. Nu mai funcționează. Și am postat că fug la Dubai, unde e caniculă, nu-mi trebuie căldură. Îmi deschid acolo școală. Facturile astea ne-au distrus”, a declarat Mihai Trăistariu pentru DC News

Trăistariu a criticat semifinala Eurovision 2022

 

"Eu sunt fan Eurovision şi urmăresc fenomenul de aproape, mai ales că am fost participant şi încă mai vreau să particip. Semifinala de sâmbătă a fost catastrofală. Mi s-a părut un fiasco total. De la prezentatorii care au făcut peste 50 de gafe, de la reclame băgate când făceau gafe, pentru ca apoi să revină din reclamă fără să anunţe, dădeau legătura juriului, dar de fapt erau concurenţii... Ceva ca la căminul cultural. 

Apoi, o problemă a fost şi cu juriul, care a fost mai răutăcios ca niciodată. Ei trebuiau să vorbească despre momentele din concurs, dar mai că îi făceau să plângă pe concurenţi. Nu poţi să îi ataci aşa, unii se lansează la Eurovision, e debutul lor. Mi s-a părut aşa, anapoda", a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel