Saveta Bogdan vrea să devină mamă la 77 de ani: „Îl cresc eu”. Motivul pentru care își dorește un copil

Data publicării:

Saveta Bogdan visează să crească din nou un copil. Cum fiica ei nu vrea să-i ofere un nepoțel, cântăreața de muzică populară e decisă să devină ea mamă din nou.

Saveta Bogdan, în vârstă de 77 de ani, visează să aibă în casă un copil. Și-a rugat fiica, stabilită în America, să-i facă un nepoțel. Cum fiica acesteia nu se grăbește să devină mamă, artista e decisă să adopte un copil, pentru a a avea grijă de el, considerând că are foarte multă dragoste de oferit.

 

„Îmi doresc, în primul rând, să devin bunicuță. Ce să fac. Fata zice că ce am, acum cu războaiele astea… Ea are ideile ei. Eu nu-mi iau nădejdea de la Dumnezeu, că El nu mă lasă. Trebuie să-mi trimită și mie un nepoțel sau o nepoată. Să aibă și fata, că au două case, au de toate. Să aibă moștenitori. Dacă nu, eu le-am spus, înfiez un copil și-l cresc eu. Așa mi-am pus în gând, înfiez un copil, îl iau cu mine și îl duc acolo, la ei. Dacă vor să-l oprească bine, dacă nu, nu”, a declarat Saveta Bogdan, la  Antena Stars.

Saveta Bogdan, înșelată cu peste 80 de femei. Cum a descoperit trădarea: „Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”

 

Saveta Bogdan iubește din nou, după ce s-a despărțit de iubitul avocat: „Ne cunoaștem de câteva luni”

Saveta Bogdan este implicată într-o nouă poveste de dragoste. După două mariaje eșuate și după relația cu avocatul tinerel, artista și-a găsit de data aceasta fericirea în brațele unui ambasador. Mai mult, interpreta de muzică populară spune că acesta nu este român, iar relația este deja de câteva luni de zile. Chiar dacă s-au scris extrem de multe lucruri neadevărate despre ea în ultima vreme, femeia se află în cea mai bună perioadă a vieții ei și este extrem de împlinită pe toate planurile. 

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român. Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun”, a dezvăluit artista, potrivit spynews.

„Este frumos, tânăr și deștept”

Mai mult, artista spune că bărbatul a făcut până acum mai multe gesturi romantice prin care să o cucerească. Cu toate acestea, Saveta Bogdan nu este dispusă să îl urmeze în străinătate, legând-o prea multe lucruri de țara sa natală. 

„Eu sunt de modă veche, nu mă pot apropia așa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma, pentru că am publicul meu care mă iubește, am lumea mea.

Este un tip foarte deștept și lui i-a plăcut că eu am un diamant pe dinte, mi-a plăcut cum vorbește, cât de frumos. Este frumos, tânăr și deștept”, a mai mărturisit interpreta de muzică populară.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel