Saveta Bogdan, semne din lumea de dincolo de la fratele mort. Incredibil cum i-a apărut acesta în vis: ”A întins mâna spre mine”

Data publicării:
Saveta Bogdan, sursa instagram
Descriere foto: Saveta Bogdan, sursa instagram

Saveta Bogdan a dezvăluit cum i-a apărut în vis fratele mort. Artista nu poate să își revină după această tragedie.

Saveta Bogdan a trecut prin momente cumplite, după ce aul trecut și-a pierdut doi frați la o distanță foarte mică. Recent, artista a povestit cum i-a apărut unul dintre frați în vis. Interpreta de muzică populară a declarat că bărbatul i-a întins mâna și a încercat să o pupe, însă ea a refuzat, iar acum se gândește la ceea ce ar fi putut să însemne de fapt visul pe care l-a avut. Saveta Bogdan a luat în considerare faptul că ar fi o mulțumire pentru că îi face pomeni, deși nu a fost împărtășit înainte de a se stinge din viață.

”L-am mai visat o dată, așa, avea o șapcă în cap maro și un palton pe el tot așa maro și a întins mâna spre mine. A vrut să mă tragă să mă pupe și am zis: Nu, nu, nu ne pupăm. Îmi pare rău că a murit neîmpărtășit, asta mă doare foarte tare, eu îi fac pomeni, eu îi aprind lumânări”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Saveta Bogdan a povestit cu i-a auzit vocea fratelui său, deși nu erau aproape unul de celălalt, înainte ca acesta să își dea ultima suflare. Mai exact, aceasta l-a auzit cum i-a spus că el a plecat. La scurt timp, aceasta a primit un telefon în care i s-a confirmat faptul că fratele ei a decedat.

”Când a murit, am avut niște semne de la el. Sâmbătă dimineață, când el a murit la 9 și 25 de minute, în casă la mine, am auzit vocea lui, a spus: Gata, am terminat! Și am spus: ”Nu, fratele meu, nu se poate”, imediat m-a sunat nepoata și mi-a zis că a murit”, a mai povestit ea la Star Magazin.

Citește și: Dan Capatos, replică dură la adresa Oanei Zăvoranu. Ce spune prezentatorul TV despre criticile brunetei: „Să se supere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel