Dan Capatos, replică dură la adresa Oanei Zăvoranu. Ce spune prezentatorul TV despre criticile brunetei: „Să se supere”

Data publicării:
Dan Capatos și Oana Zăvoranu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Dan Capatos și Oana Zăvoranu, sursa instagram/ colaj foto

Dan Capatos a avut o replică acidă la adresa Oanei Zăvoranu, chiar în direct.

Dan Capatos nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa Oanei Zăvorau, după ce aceasta a făcut câteva comentarii la adresa cunoscutului prezentator. Deși cei doi au o relație apropiată și se cunosc de ani bun, focoasa brunetă nu l-a scăpat din vizor pe Dan Capatos. Mai exact, pe canalul său de YouTube, „Querida” a făcut câteva comentarii la adresa prezentatorului de la X-tra Night Show.

 Dan Capatos a recunoscut că se numără printre vedetele care primesc diverse produse gratis pentru a fi mai departe promovate urmăritorilor din mediul online, ba chiar a spus că își dorește să fie contactat de cât mai mulți comercianți pentru a le promova activitățile și produsele, tocmai pentru ca Oana Zăvoranu să aibă „marfă”

„Eu vreau să am contacte, să se supere Oana Zăvoranu pe mine. S-a luat și de mine, dar aș vrea să îi dau tot timpul marfă. Oana este sora noastră”, a spus Dan Capatos în direct.

Cu toate astea, Dan Capatos a spus că Oana Zăvoranu îi este foarte dragă și că își dorește ca aceasta să comenteze în continuare despre el în mediul online, dacă acest lucru îi face plăcere.

Citește și: Oana Zăvoranu, motivul pentru care a apelat la vrăjitoare: „Acolo s-a rupt lumea mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel