Saveta Bogdan, profund îndurerată de moartea lui Nelu Ploieșteanu: "Mă duc la biserică să-i aprind o lumânare"

Data publicării:
Saveta Bogdan și Nelu Ploieșteanu, sursa facebook
Descriere foto: Saveta Bogdan și Nelu Ploieșteanu, sursa facebook

Saveta Bogdan este doar una dintre vedetele afectate de moartea lui Nelu Ploieșteanu. În semn de omagiu, artista a transmis și un mesaj dureros.

Moartea lui Nelu Ploieșteanu a întristat întrega lumea a muzicii. Marele artist s-a stins din viață în această dimineață, după ce a fost infectat cu COVID-19. Atât familia, cât și colegii de breaslă au primit vestea cu multă durere. Saveta Bogdan a declarat cu lacrimi în ochi că regretă că unul dintre oamenii valoroși ai muzicii românești a plecat dintre noi.

„Pleacă dintre oamenii care au slujit publicul. Nelu Ploieşteanu era un rege al muzicii lăutărești. Eu l-am întâlnit la foarte multe spectacole (…) Îmi pare rău că s-a dus dintre noi şi nu a putut să-l salveze şi pe el cineva. Îmi pare foarte rău că s-a dus un om atât de bun.

A avut atâtea necazuri şi s-a dus şi el. Mă duc la biserică să îi aprind şi lui o lumânare (…) Enorm de rău îmi pare.”, a povestit Saveta Bogdan, la Antena 3.

 

Elena Merișoreanu trage un semnal de alarmă după moartea lui Nelu Ploieșteanu: “Oamenii ăstia inconștienți nu pricep?”

Maria Dragomiroiu, devastată de durere după decesul lui Nelu Ploieșteanu

Profund afectată de numeroasele decese provocate de virusul ucigaș și Maria Dragomiroiu a transmis un mesaj sfâșietor.

„Este o dimineață tristă, din păcate. Am auzit și eu din mass-media. Suntem șocați, la doar o săptămână după ce a plecat dintre noi Cornelia Catanga. Nea Nelu, un om extraordinar, muzică lăutărească mai pierde o mare valoare, suntem foarte triști, șocați. Nimeni nu crede, nu credem în asta și vedem în fiecare zi că se întâmplă, că moare lume, și totuși omul nu crede.

Nelu Ploieșteanu în afară de faptul că a fost un artist mare care cânta foarte frumos, el cânta și la acordeon, a făcut să fie cunoscut, marele public îl iubea foarte mult. Era solicitat, era un om blând, care nu deranja pe nimeni. Am avut bucuria să fiu cu el în diferite spectacole, diferite petreceri.

Un om de îl puneai la rana. Avea probleme de sănătate, fuma, nu a crezut…Toată familia mea e foarte tristă, o vinere neagră pentru noi”, a declarat Maria Dragomiroiu la Realitatea PLUS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel