Elena Merișoreanu trage un semnal de alarmă după moartea lui Nelu Ploieșteanu: “Oamenii ăstia inconștienți nu pricep?”

Data publicării:
Elena Merișoreanu și Nelu Ploieșteanu, sursa facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu și Nelu Ploieșteanu, sursa facebook

Cântăreața de muzică populară, Elena Merișoreanu este devastată de durere, după ce Nelu Ploieșteanu a decedat. Artista trage un semnal de alarmă pentru cei care care nu cred în virusul SARS-CoV2.

Lumea muzicii populare este în stare de șoc, după ce marele artist Nelu Ploieșteanu a fost răpus de virusul care a împânzit o lume întreagă. Atât familia artistului cât și colegii de breaslă sunt profund îndurerați. Printre aceștia se numără și Elena Merișoreanu, care a declarat că moartea lui Nelu Ploieșteanu a tulburat-o complet.

Artista a mărturisit că, deși s-a vaccinat împotriva COVID-19, preferă să se izoleze în această perioadă în care numărul de cazuri a crescut.

“S-a dus Cornelia, o mare cântăreață de muzică lăutărească, s-a dus și Nelu, of, Doamme, iartă-i și odihnește-i! Suntem mai săraci noi, care am fost colegi, dar și publicul. Este trist rău de tot! Îmi pare tare rău! Îmi este frică să mă duc la înmormântare, abia am făcut rapelul. Dacă îl depun la capelă, undeva, și pot să merg noaptea, să depun o lumânare, e altceva.”, a declarat Elena Merișoreanu pentru FANATIK.

Elena Merișoreanu a declarat că ea a crezaut de la început în existența acestui virus și nu  îi înțelege pe cei care protestează față de restricții și mărturisește că, după ce soțul ei s-a luptat cu virusul ucigaș, a conștientizat că medicii sunt “un al doilea Dumnezeu”.

“E foarte tragic că lumea nu crede. Nu o să scăpăm nicidată de pandemia asta, dacă nu știm să ne protejăm. Medicii își riscă viața. Mi-a povestit soțul meu care a fost în spital, cu COVID, că acești oameni sunt ca furnicile și trebuie să ne închinăm la Dumnezeu, și pe urmă la ei, că salvează vieți. A rămas impresionat de felul în care erau tratați pacienții. Asistentele și medicii aleargă la toți, nu știu ce să mai facă, nu mai au putere. Dom’le, e lume în spitale unul peste altul și ei nu pricep? Oamenii ăstia inconștienți să stea numai câteva ore prin spital, ca să vadă cum e, că fără medici dublă ar fi mortalitatea.”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel