Locul special în care se refugiază Andreea Esca în fiecare an. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Data publicării:
Andreea Esca, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Esca, sursa foto Instagram

Andreea Esca a dezvăluit care este locul sfânt în care se refugiază an de an și unde își încarcă bateriile.

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Aceasta este văzută aproape în fiecare zi la pupitru știrilor și a intrat la inimile tuturor celor care o urmăresc. Vedeta se poate considera o femeie împlinită. Pe lângă cariera de succes, aceasta are și o familie superbă cu care se mândrește. 

Cu toate astea, Anndreea Esca are un loc special în care se refugiază an de an. Invitată la emisiunea ‘La Măruță’, Andreea Esca a vorbit despre perioada copilăriei, dar și despre locul natal. Aceasta a povestit că mătușile sale nu o puneau să facă nimic.

„Nu mă puneau să fac nimic, era extraordinar. De asta îmi și plăcea aici foarte mult, era o libertate absolută. Trebuia să îmi fac lecțiile pentru vacanță și să dorm la prânz. Era libertatea pe care mi-aș dori ca toți copiii să o cunoască. (…) Vărul meu a refăcut casa și a redat-o turismului, mi se pare foarte frumos.

Arată exact cum arăta atunci când trăia bunica lui. (…) Nu aveam animale dar aveam vecini cu animale. Eu eram prietenă cu iapa vecinului, o chema Vilma. Ele nu aveau, bunica lui Titi (n.r. vărul ei) nu avea și sora tatălui meu trăia în timpul iernii la Brașov. (….) Noi ne petreceam multe seri la căminul cultural, se dădeau filme. Mai era și o discotecă.”, a povestit Andreea Esca.

Andreea Esca a recunoscut că merge în fiecare an în zona Porumbacu din Sibiu pentru a se relaxa. Atât ea, cât și rudele ei au încercat să păstreze intact fiecare loc atins de bunicii lor, motiv pentru care este o plăcere să revină în locul natal.

„Cam asta este ce am reușit noi să facem, nepoții locului din zonă. Am încercat să păstrăm ce ne-au lăsat bunicii și să facem totul potrivit pentru timpurile de acum. (…) Nu sunt o mare amatoare de liniște, dar aici ies, vorbesc, mă mut de la un vecin la altul.”, a mai povestit Andreea Esca.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel