Saveta Bogdan iubește din nou, după ce s-a despărțit de iubitul avocat. Cine este bărbatul care i-a furat inima: „Ne cunoaștem de câteva luni”

Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook

Saveta Bogdan a vorbit despre noul partener din viața sa. 

Saveta Bogdan este implicată într-o nouă poveste de dragoste. După două mariaje eșuate și după relația cu bărbatul avocat, artista și-a găsit de data aceasta fericirea în brațele unui ambasador. Mai mult, interpreta de muzică populară spune că acesta nu este român, iar relația este deja de câteva luni de zile. Chiar dacă s-au scris extrem de multe lucruri neadevărate despre ea în ultima vreme, femeia se află în cea mai bună perioadă a vieții ei și este extrem de împlinită pe toate planurile. 

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român. Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun”, a dezvăluit artista, potrivit spynews.

„Este frumos, tânăr și deștept”

Mai mult, artista spune că bărbatul a făcut până acum mai multe gesturi romantice prin care să o cucerească. Cu toate acestea, Saveta Bogdan nu este dispusă să îl urmeze în străinătate, legând-o prea multe lucruri de țara sa natală. 

„Eu sunt de modă veche, nu mă pot apropia așa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma, pentru că am publicul meu care mă iubește, am lumea mea.

Este un tip foarte deștept și lui i-a plăcut că eu am un diamant pe dinte, mi-a plăcut cum vorbește, cât de frumos. Este frumos, tânăr și deștept”, a mai mărturisit interpreta de muzică populară.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Saveta Bogdan EXCLUSIV

Saveta Bogdan, înșelată cu 83 de femei

După ce s-a încheiat cel de-al doilea mariaj al artistei, aceasta a aflat faptul că a fost înșelată de foarte multe ori, de bărbatul lângă care și-a petrecut 30 de ani din viață. Artista susține că bărbatul avea o listă unde își nota toate detaliile din perioada în care a fost infidel și așa a descoperit faptul că este vorba despre 83 de femei. 

„Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece.

A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat.

A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit Saveta Bogdan la Antena Stars.

Saveta Bogdan și-a făcut o parte din testament. Ce se va întâmpla cu costumele populare după moartea acesteia: ”Nu le las fetei mele” / EXCLUSIV

Cel mai mare regret al Savetei Bogdan

Saveta Bogdan se bucură în continuare, la vârsta de 76 de ani, de succes pe plan muzical și de un public larg, care o solicită pentru evenimentele private. Chiar dacă este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România și fanii o văd mereu cu zâmbetul pe buze, artista spune că are totuși un regret. În exclusivitate pentru Spectacola, Saveta Bogdan ne-a mărturisit faptul că ar fi fost pe deplin împlinită dacă ar mai fi avut încă un copil.

Saveta Bogdan: Regretul meu cel mai mare este că n-am mai făcut încă un copil, să am doi sau chiar trei. Acum fata e în America și era unul și cu mine, în țară. Eu stăteam cu soacra, era mai comodă, mai doamnă, așa a fost să fie. 

Saveta Bogdan, luată în vizor de colegii de breaslă: ”Am foarte mulți dușmani. Îi rog să nu mai aibă grija mea”. Cu cine se înțelege artista din domeniul muzical EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel