Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Saveta Bogdan EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Saveta Bogdan a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Saveta Bogdan a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

 

SPECTACOLA:  Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Saveta Bogdan: Visul meu a fost să ajung o cântăreață mare. 


SPECTACOLA:  Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Saveta Bogdan: Am făcut mai multe. Săraca mamă mă lăsa cu frații, pentru că noi eram opt frați și mă lăsa cu ei și eu mă duceam să iau toate ouăle de la găini, să le adun. Le-am luat, am găsit în hambar făina albă și am spart vreo 50 de ouă și le-am făcut pâinici. Când a venit mama, a înnebunit de supărare: ”Ce-ai făcut dragă? Acum ce-o să mâncați? Că sunteți atâția copii.”. Ea săraca dimineața ne dădea câte un ou și o cană de lapte. Eu am crescut cu lapte de capră și pâine la cuptor cu magiun.

 


SPECTACOLA:  Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Saveta Bogdan: Nu m-aș mai mărita de două ori, ca să fie a doua căsnicie tot proastă. M-aș căsători o dată și, cu bune, cu rele, aș sta cu el. N-aș vrea să mă mai căsătoresc a treia oară, orice ar fi. Sunt dezamăgită. Eu am o relație, dar nu așa pompoasă, este o relație frumoasă, civilizată. Actele alea nu ajută la nimic. 

 

SPECTACOLA:  Care este cea mai mare frică a ta?

Saveta Bogdan: Frica mea este că plec în America și fata nu mă mai lasă să mă întorc înapoi. Focul ei ăsta e, să stau acolo cu ea. Nu pot să stau acolo, i-am spus: ”Dacă-mi făceai un copil, stăteam”, dar nu stăteam de tot. Acolo n-am cu cine vorbi, engleza nu o știu, ei se duc la serviciu și tu rămâi singură în casă. Eu mă duc la ei vara și au o casă de vacanță cu curte, unde le pun roșii, castraveți, toate minunile. Îmi place că am treabă acolo.

 

SPECTACOLA:  Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Saveta Bogdan: Melodia care mă reprezintă este ”Sunt fată din Sângeorzi Băi”, cu asta am debutat în radio, televiziune. Toată lumea unde mă duc îmi zice ”Fata de la Sângeorzi Băi”. Benone Sinulescu, unde mă întâlnea, zicea: ”A venit și fata de la Sângeorzi Băi”


SPECTACOLA:  Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?

Saveta Bogdan: Eram pe scenă, cântam, și aveam tocuri, eu mereu am suferit că sunt măruntă și la un moment dar, din cauză că scena era cu găuri, mi-a intrat tocul acolo și cum mă bâțâiam eu, mi s-a rupt tocul la pantof. Și am spus la lume, în sală că mi s-a rupt tocul, la care ei strigau ”Te măriți”. 

 

 

SPECTACOLA:  Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Saveta Bogdan: Eu când am timp citesc cărți și, pentru că mi-a plăcut atât de tare, am recitit cartea Dama cu camelii. Mi-a plăcut foarte mult cum a fost ea amărâtă, până la urmă a murit, m-a impresionat foarte tare. 


SPECTACOLA:  Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Saveta Bogdan: Faptul că râd, mă duc pe stradă și îmi zice lumea să râd, să-i înveselesc, ca să uite de supărări. 


SPECTACOLA:  Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Saveta Bogdan: Mi-aș lua pasta de dinți, o cremă de față foarte bună, care-mi place, și conserve. 


SPECTACOLA:  Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Saveta Bogdan: Dimineața de obicei mănânc un ou fiert cu o felie de salam sau cașcaval și beau o cafea cu lapte. La prânz îmi place mult să mănânc ciorbă, dar dacă nu o am, atunci mănânc ce am la felul doi, tocăniță, vinete, cartof cu mărar, nu neapărat carne.

Alimentul la care eu nu aș renunța niciodată este varza. Îmi place mult, dulce, cu mărar, cu orice. Pun un pic de ulei, oțet și o mănânc drept garnitură, iar dacă nu am felul doi nimic, mănânc varză și mă satur.

 

SPECTACOLA:  Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Saveta Bogdan: Actriță, asta mi-ar fi plăcut. Am avut o dată un rol mic în Televiziunea Română, am mai avut, dar foarte mici și oamenilor le place. Pentru asta m-au criticat foarte tare unii, dar nu au avut dreptate.

 


SPECTACOLA:  Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Saveta Bogdan: Pe Andra Măruță. Îmi place cum cântă, e civilizată, are doi copii frumoși.


SPECTACOLA:  Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Saveta Bogdan: Serialul de pe Kanal D ”Aripi frânte”. Nu mă uit mereu, dar când am timp urmăresc.


SPECTACOLA:  Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Saveta Bogdan: Nu am, nu fumez, nu beau. 


SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Saveta Bogdan: Defectul meu este că sunt foarte corectă.  Nu-mi plac minciunile, să duc vorbele de colo, colo, eu știu că am dușmani foarte mulți, dar eu pe ei nu-i dușmănesc. Nu urăsc pe nimeni. Și în Bistrița Năsăud sunt foarte mulți cei care mă urăsc și sunt interpreți de frunte. Un alt defect este că dau bani la toți săracii, de unde am. Odată am dat atât de mulți bani că am rămas fără bani de pâine. Nu pot să văd oameni amărâți, eu să am și ei să nu aibă.


SPECTACOLA:  Dar calitate?

Saveta Bogdan: Optimismul, îmi place să fac mereu mâncare și alta ar fi că îmi doresc mereu să prind publicul în mână, de aceea merg mereu curată la spectacole, nu vreau să fac umbră degeaba pe pământ, vreau să fiu iubită. 


SPECTACOLA:  Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Saveta Bogdan: În primul rând, de cântecele mele, de mine, că sunt un om vesel. Săracii să mă pomenească că le-am dat la nevoie, mâncarea care îmi rămâne o dau mereu la lume, pentru că văd cât de mulți sunt cei care caută în coșurile de gunoi. Îmi amintesc că și eu am fost săracă, am fost opt copii și erau zile în care mâncam castraveți din grădină cu mămăligă. Eu nu uit niciodată de unde am plecat.


SPECTACOLA:  Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Saveta Bogdan:  Aș schimba tot. Aș da pensii la oameni, ca să aibă ce mânca, m-aș ocupa de spitale, de parcuri, de educația copiilor, aș face orice ca oamenii să fie mulțumiți. Nu aș sta doar acolo pe scaun. Aș iubi țara cu adevărat, așa cum a iubit-o Ceaușescu, el a avut probleme doar la mâncare. Nu aș vinde nimic din țară, aș respecta datinile, obiceiurile.


SPECTACOLA:  Cine este persoana din viața ta care te-a motivat cel mai mult?

Saveta Bogdan: Când am debutat la concursurile de folclor am întâlnit-o pe Elena Vicică, care era la Corul Copiilor în Radio. Această femeie mi-a deschis ușa și porțile în muzică. M-a ajutat foarte tare. Sunt foarte mulți oameni care m-au mai ajutat, foarte mulți realizatori de televiziune.


SPECTACOLA:  Care este cel mai mare regret al tău?

Saveta Bogdan: Regretul meu cel mai mare este că n-am mai făcut încă un copil, să am doi sau chiar trei. Acum fata e în America și era unul și cu mine, în țară. Eu stăteam cu soacra, era mai comodă, mai doamnă, așa a fost să fie. 

Citește AICI oracolul vedetelor pentru Doinița OanceaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel