Saveta Bogdan, înșelată cu 83 de femei. Cum a descoperit cântăreața de muzică populară totul: „Nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”

Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook

Saveta Bogdan a dezvăluit cum a aflat că a fost înșelată cu 83 de femei. Ulterior, bărbatul a părăsit-o pentru o femeie mai tânără. 

Saveta Bogdan nu a avut o viață ușoară. S-a căsătorit de foarte tânără, însă relația nu a mers. A încercat și a doua oară, însă nu a avut noroc. cei doi s-a despărți după 30 de ani de căsnicie.

Recent, interpreta de muzică populară a povestit cum a ajuns să afle că a fost înșelată cu 83 de femei și părăsită pentru una mai tânără decât ea. 

Cum a aflat Saveta Bogdan că a fost înșelată cu 83 de femei

Cel de-al doilea soț al Savetei Bogdan a vrut să își ia jumătate din cărțile pe care le avea în casă, după ce s-a hotărât să plece,  iar atunci fiica acestora a găsit o listă cu toate femeile cu care s-a iubit bărbatul în timpul căsniciei cu Saveta Bogdan. Artista a povestit că simțea că bărbatul nu îi este fidel, însă nu se aștepta ca lista să fie atât de lungă.

„Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece.

A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat.

A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit Saveta Bogdan la Antena Stars.

Cel mai mare regret al Savetei Bogdan

Saveta Bogdan se bucură în continuare, la vârsta de 76 de ani, de succes pe plan muzical și de un public larg, care o solicită pentru evenimentele private. Chiar dacă este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România și fanii o văd mereu cu zâmbetul pe buze, artista spune că are totuși un regret. În exclusivitate pentru Spectacola, Saveta Bogdan ne-a mărturisit faptul că ar fi fost pe deplin împlinită dacă ar mai fi avut încă un copil.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Saveta Bogdan EXCLUSIV

SPECTACOLA:  Care este cel mai mare regret al tău?

Saveta Bogdan: Regretul meu cel mai mare este că n-am mai făcut încă un copil, să am doi sau chiar trei. Acum fata e în America și era unul și cu mine, în țară. Eu stăteam cu soacra, era mai comodă, mai doamnă, așa a fost să fie. 

Ce ar schimba artista, dacă ar putea da timpul înapoi

Saveta Bogdan a trecut deja prin două căsnicii, iar în prezent trăiește o nouă poveste de dragoste. Chiar dacă toată lumea este curioasă de momentul în care artista va spune ”da” pentru a treia oară, aceasta ne-a mărturisit faptul că nu mai vrea să ajungă în fața altarului, ba chiar că regretă faptul că a acceptat să facă asta de două ori, considerând-o acum ca fiind o greșeală.

„Nu m-aș mai mărita de două ori, ca să fie a doua căsnicie tot proastă. M-aș căsători o dată și, cu bune, cu rele, aș sta cu el. N-aș vrea să mă mai căsătoresc a treia oară, orice ar fi. Sunt dezamăgită. Eu am o relație, dar nu așa pompoasă, este o relație frumoasă, civilizată. Actele alea nu ajută la nimic.”, a mai declarat Saveta Bogdan pentru Spectacola.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel