Saveta Bogdan, îngenunchită de durere, după ce Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator: „Nu o să uit niciodată sfaturile lui”

Data publicării:
Saveta Bogdan și Florin Condurățeanu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Saveta Bogdan și Florin Condurățeanu, sursa instagram/ colaj foto

Saveta Bogdan este devastată de durere, după ce Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator. Artista a transmis și un mesaj de regret.

Vestea morții lui Florin Condurățeanu a șocat pe toată lumea. Regretatul jurnalist a lăsat în urmă o familie îndurerară, dar și mulți prieteni și apropiați, care sunt în stare de șoc. Printre aceștia se numără și interpreta de muzică populară Saveta Bogdan, căreia nu-i vine să creadă că Florin Condurățeanu nu mai este printre noi.

Drama sfâșietoare a lui Florin Condurățeanu. Părinții i-au murit la distanță de numai 10 luni, în același spital: „S-au iubit foarte mult”

 

Artista a postat pe rețelele de socializare și un mesaj de regret pentru cunoscutul jurnalist. Aceasta a mărturisit  că nu va uita niciodată sfaturile primite de la el și povețele lui înțelepte!

„Dumnezeu sa te odihnească in pace! Începutul săptămânii ne-a adus încă o veste tristă, bunul nostru prieten Florin Condurațeanu ne-a părăsit în această seară! Nu o să uit niciodată sfaturile, povețele și emisiunile frumoase pe care le-am avut împreună! Vei rămâne veșnic, în amintirea mea! ”, a scris Saveta Bogdan pe Facebook, după ce a aflat de moartea lui Florin Condurățeanu.

Mihai Mitoșeru, în stare de șoc!

Mihai Mitoșeru a publicat pe rețelele de socializare un mesaj de regret pentru Florin Condurățeanu. Totodată, vedeta a mărturisit că mama lui a fost cea care i-a dat cumplita veste.

”Acum m-a sunat Mama plângând (au fost sapt trecută împreuna la emisiune), dar tot nu pot sa cred ca a murit Florin Condurateanu! Țuțu era un om minunat! Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să-l odihneasca!”, a anunțat Mihai Mitoșeru pe pagina de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel