Drama sfâșietoare a lui Florin Condurățeanu. Părinții i-au murit la distanță de numai 10 luni, în același spital: „S-au iubit foarte mult”

Data publicării:
Florin Condurățeanu, sursa facebook
Descriere foto: Florin Condurățeanu, sursa facebook

Vestea morții lui Florin Condurățeanu a șocat pe toată lumea. Puțini sunt însă cei care știu drama sfâșietoare prin care a trecut acesta. 

Cunoscutul om de televiziune Florin Condurățeanu a încetat din viață în urmă cu doar câteva momente, în urma unui stop cardio respirator, potrivit Antena 3.

Puțini sunt însă cei care știu drama prin care a trecut cunoscutul jurnalist. Aceasta a declarat că a trecut prin momente cumplite în momentul în care ambii părinți au decedat, la numai 10 luni distanță unul de celălalt, în același spital.

"La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiarul lui Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia. Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cu îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo", spunea Florin Condurăţeanu la Antena Stars, potrivit spynews.

 

Florin Condurățeanu a MURIT. Mihai Gâdea, în lacrimi, în direct



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel