Saveta Bogdan, truc inedit pentru ca bradul de Crăciun să reziste cât mai mult: „Se pulverizează pe el în fiecare zi”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Saveta Bogdan a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, trucul prin care poți să păstrezi bradul de Crăciun cât mai mult timp.

Saveta Bogdan este o interpretă emblematică a muzicii populare româneși, cu o carieră bogată în spate. Ceea ce o definește însă pe marea cantăreață este dăruirea, dragostea și respectul pentru cântecul popular care a consacrat-o, prin care reușește să transforme orice petrecere de nuntă într-o adevarată sărbătoare.   

Saveta Bogdan, truc inedit pentru ca bradul de Crăciun să reziste cât mai mult

În exclusivitate pentru Spectacola, Saveta Bogdan a dezvăluit trucul care ne ajută să păstrăm cât mai mult bradul de Crăciun. Mai exact, îndrăgita interpretă de muzică populară a mărturisit că este bine să stropim bradul cu apă în fiecare zi, pentru a se menține verde, fără să se usuce. 

„Ca bradul de Crăciun natural să se mențină verde și să nu se usuce trebuie să pulverizați apă pe el în fiecare zi. ”, a spus Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Ce preparate va avea Saveta Bogdan pe masa de Crăciun

Artista a mărturisit că va avea pe masa de Crăciun tot felul de preparate tradiționale. Nu vor lipsi sarmalele, piftia, salata  boeuf și nici cozonacii, pe care artista recunoaște că nu îi va prepara ea. 

„Sunt foarte bine, din toate punctele de vedere. Mă ocup și eu de tot ce se poate face de sărbători. O să fac piftie de curcan, sarmale de porc, salata de boeuf o fac de pui, deci totul tradițional. Cozonacii îi primesc de la nenea Vasile. Mă pregătesc cu de toate, ca orice om. ”, a spus artista. 

Saveta Bogdan, despre tradițiile pe care le respectă de Crăciun

Cât despre tradițiile de Crăciun, artista a spus că le respectă pe toate cu sfințenie. Saveta Bogdan ne-a povestit și cum va petrece sărbătorile anul acesta. 

„Eu respect toate tradițiile care se fac de sărbători. Eu fiind ardeleancă, îmi respect tradițiile. Colindăm, am fost la toate televiziunile. Pe data de 25, în ziua de Crăciun, eu o să cânt la un restaurant. Am în București un frate care o să vină pe la mine cu fata lui, dar nu putem să stăm prea mult pentru că eu o să plec la cântări. Între Crăciun și Revelion o să am alte cântări. Am activitate și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Când pot mă spovedesc și eu, mă împărtășesc, dar nu țin tot postul. Îl țin atât cât pot. Țin vinerile și o să mai țin post în ultima săptămână. 

La Bistrița Năsăud, de unde sunt eu, încă se mai păstrează tradițiile. În București, eu am noroc cu televiziunile, cu cântările. Dacă stai în casă, vin copiii la ușă și te colindă. Dacă le deschizi ușa le dau bomboane, bani, ce are fiecare. Așa este în București, dar în Ardeal nu este așa. Îi vezi pe geam, știi cine vine. Aici îți e și frică să deschizi ușa, că nici nu știi ce se întâmplă. Pot să fie unii care bagă copiii în față, îți dă cu spray și aia e. Trebuie să fii mereu cu cineva. Eu am noroc că vine la mine o prietenă, care este plecată în Italia. O să fim mai mulți. 

Eu tot timpul am program. Am fost la Roma pe 3 și 4 decembrie și am cântat pentru românii din diaspora. Le-am cântat folclor, muzică de petrecere. Am cântat și în limba italiană. Eu cânt în mai multe limbi, în limba greacă, arabă, maghiară, sârbește, de toate. O adevărată cântăreață, care cântă într-un restaurant, trebuie să știe să facă show. Pe scenă cânți câteva melodii și aia e. ”, a mai spus Saveta Bogdan. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Saveta Bogdan este foartă iubită de public. Artista recunoaște că este oprită adesea pe stradă pentru a face poză cu cei care o apreciază.

„Eu sunt foarte iubită de public. Ies pe stradă și mă oprește lumea și face poze cu mine. Uneori îmi țin fularul sau baticul la gură să nu mă recunoască lumea și tot își dau seama că sunt eu. Și la metrou și în piață, peste tot. ”, ne-a mai spus artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel