Saturn retrograd între 4 iunie și 23 octombrie vrea să faci lucrurile așa cum trebuie. Previziuni și sfaturi pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu detalii în exclusivitate legate de retrogradarea lui Saturn de pe 4 iunie 2022. Având în vedere că Saturn este dur precum o stâncă și ne obligă să construim la fel de autentic precum este și el, e posibil să ne lovim de anumite limite ale noastre, ceea ce nu este cel mai rău lucru deși poate fi frustrant. Iată cum te afectează această retrogradare și ce anume ai putea să faci ca să o folosești cu înțelepciune. 

Saturn este următoarea planetă după Jupiter și îl reprezintă pe Cronos, este dur, exigent, nu îi plac copiii, nu îl poți îndupleca, nu îi pasă de lacrimile tale și nu îl miști cu nimic. E precum o stâncă și te obligă să faci lucrurile așa cum trebuie. 

Pe plan personal, Saturn e acel profesor foarte dur care ne ajută să legăm, să construim, să concretizăm, dar ne ajută să și dărâmăm. În astrologie Saturn este testul suprem, momentul în care ni se îneacă toate corăbiile, suntem la pământ și abia când o luăm de la capăt ne repunem pe calea care era, de fapt, a noastră. 

Când Saturn retrogradează ne întreabă: „ia să văd, ai făcut lucrurile serios?” Vrea să vadă dacă ai construit autentic. Nu îi place nici superficialitatea, nici forțarea. Dacă stai într-un loc care nu îți mai priește, s-ar putea să îți aducă situații foarte dure ca să te trezească, la fel și dacă nu ții cont de problemele financiare, îți va da altele mai urâte, te va pune să cheltuiești diferit.

Cei care au învățat lecțiile, care au acceptat limitările, vor fi ajutați de Saturn pentru că el iubește seriozitatea și răbdarea și urăște victimizarea. Cu cât tragi mai tare de o situație care nu merge bine, cu atât nu o să se întâmple nimic bun. Cu cât lași lucurile să meargă de la sine și nu forțezi nota, cu atât vei vedea că în timp, ițele se descurcă singure și lucrurile se așază. 

Cei care au marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător (mai ales între gradele 18-25) s-ar putea să aibă multe reușite, dar și multe „palme” și încercări. Dacă lucrurile se „rup” în jurul lor, înseamnă că nu erau, oricum, menite să dureze.

Saturn face un careu cu Uranus și apoi va fi într-un careu și cu Nodurile Lunare. E posibil să se readucă în discuție anumite probleme financiare. 

Cel mai important aspect, dincolo de toate problemele, trebuie să reținem că Saturn ne ajută să construim!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Saturn va retrograda în casa a 11-a. Are legătură cu planurile pe termen scurt. Trebuie să vă dați seama dacă ceea ce ați făcut de la începutul anului a fost bun sau nu. Oamenii nu mai sunt la fel de disponibili cum erau odată.

Cu Saturn retrograd vreți să fiți văzuți, recunoscuți, dar vedeți cu ce cost puteți îndeplini aceste dorințe. Trebuie să găsiți soluții, să munciți, să nu vă plângeți, să acționați. Relațiile cu copiii ar putea aduce probleme. S-ar putea să simțiți că nu primiți iubire sauu nu oferiți iubire.

Sfatul pentru voi este să fiți mai selectivi în ceea ce privește toată zona socială, oamenii, prietenii. 

Taur/ Ascendent în Taur

Saturn în Vărsător v-a adus încă din 2020 lucruri din punct de vedere profesional: situații destul de frustrante, neînțelegeri, supărări. Vi se oferă oportunitatea să vă revizuiți comportamentul și atitudinea. Încercați să schimbați ceva, profitați de perioada septembrie-octombrie, mai ales. E cazul să găsiți ceva mai autentic pentru voi. Puneți-vă întrebarea: „sunt fericit aici unde sunt?”.

Saturn în casa a 10-a face careu cu Ascendentul și Descendentul. Poate să aducă o problemă de sănătate pentru o persoană dragă vouă, o persoană cu autoritate.

Sfatul pentru voi este să vă luați mai în serios, iar cei care vor să înceapă acum o altă carieră, să țină cont că va fi de lungă durată. 

Citește toate zodiile pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel