Saturn își va opri retrogradarea. Vești bune pentru Vărsător, Gemeni și Berbec. Neplăceri pentru Lei, Taur și Scorpion

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

În curând, Saturn își va opri retrogradarea în semnul Vărsătorului. Mai exact pe 23 octombrie. Dar noi deja simțim acest fapt. 

Saturn va mai fi retrograd în semnul Vărsătorului până pe 23 octombrie. După care va avea un mers direct până pe 7 martie 2023 când va intra în Pești. Am putea spune că perioada 23 octombrie 2022-7 martie 2023 va fi precum un ultimatum. Vom putea sau vom fi obligați să ne dăm seama dacă ne-am învățat lecțiile primite începând cu martie 2020. Pentru unii, tranzitul lui Saturn în Vărsător a venit cu reușite, dar pentru alții sigur a adus pierderi, la propriu sau la figurat, care au lăsat urme adânci. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Trebuie să vă dați seama de ce planuri aveați în martie 2020 și ce planuri aveți acum. De asemenea, oamenii apropiați nu mai sunt la fel de disponibili cum erau odată. Vreți să fiți văzuți, recunoscuți, dar trebuie să vă dați seama cu cu ce cost puteți îndeplini aceste dorințe. Trebuie să găsiți soluții, să munciți, să nu vă plângeți, să acționați. Relațiile cu copiii ar putea întâmpina probleme. Fiți mai selectivi în ceea ce privește mediul și prietenii care vă înconjoară. 

Taur/ Ascendent în Taur

Nu vă e prea ușor din punct de vedere profesional. De altfel, Saturn în Vărsător v-a adus încă din martie 2020 câteva neplăceri: situații destul de frustrante, blocaje, neînțelegeri, supărări. Dacă nu ați schimbat voi în mod voit, sigur ați fost forțați de împrejurări. Încercați să schimbați ceva, profitați de perioada octombrie-martie, mai ales. E cazul să găsiți ceva mai autentic pentru voi. Dacă începeți altă carieră, vedeți că este ceva pe termen lung.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Care este relația voastră actuală cu Dumnezeu? V-ați schimbat principiile, valorile, credințele? Saturn a fost un profesor dur. Veți trece prin evenimente, dar și examene care s-ar putea să nu se desfășoare așa cum vă doreați voi. Examenele și călătoriile nu au decurs așa cum v-ați mai fi așteptate. Acestea au venit cu lecții suplimentare. Totodată, chestiunile legale juridice, au fost și vor mai fi întârziate, amânate, tot ce ține de acte și documente va fi tergiversat. 

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel