Saturn în Pești din martie 2023 până în mai 2025. Avertismentul astrologului: E ultimul ceas al omenirii

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată ce va aduce Saturn în Pești din martie 2023. 

Perioada 7 martie 2023 - 25 mai 2025, va fi marcată de tranzitul lui Saturn în Pești. ”Saturn este acel ”băiat rău” al astrologiei, profesorul dur, exigent, care vrea autenticitate, maturizare, pragmatism, cel care nu dă doi bani pe tot ce este exagerat. Vrea muncă, timp și austeritate. Îi place să pună blocaje și să ne ofere... limite. Pe de altă parte, semnul Peștilor nu are limite. Din martie 2020, Saturn este în Vărsător, unde ne-a limitat pe parte socială și pe aer. Cât a fost în Vărsător, a concretizat digitalul” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu.

”Peștii sunt ultimul semn al zodiacului, e o închidere de ciclu, e ultimul ceas. Deci este ultimul ceas al omenirii și când Saturn va intra în Pești, ne va arăta că nu mai putem să tragem, că am exagerat cu obiceiurile, cu modul de trai. Cu Saturn în Pești, va deveni realitate de tot ce ține de schimbările climatice: e momentul în care, dacă nu schimbăm ceva, nu-i a bună. Semnul Peștilor reprezintă apa, care reprezintă viață. Cu Saturn în Pești, ne vom da seama de ultimul ceas în multe domenii. Peștii au legătură cu apa, cu izolarea, cu resursele” a mai atenționat astrologul. 

Daniela Simulescu vă transmite să vă gândiți la Saturn în Pești ca la un baraj. În plus, cu Saturn în Pești, ”tot ce este virtual va deveni foarte palpabil, vom apela la virtual ca să trăim”. 

 

Vezi continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel