Șase luni de la moartea lui Benone Sinulescu. Soția artistului a decis ce va face cu lucrurile acestuia

Data publicării:
Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook

S-au împlinit șase luni de la moartea marelui artist Benone Sinulescu. 

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, pe data de 18 noiembrie 2021, din cauza unei pneumonii.

Pe 14 mai, soția regretatului artist a organizat parastasul de șase lui, așa cum cere tradiția. Slujba a fost oficiată de IPS Timotei, în Arad. Elena Sinulescu a dat de pomană mai multe lucruri care i-au aparținut soțului său și spune că a decis ce va face cu costumele acestuia de scenă și alte obiecte care i-au fost dragi. Din dragoste pentru acesta, ea vrea să doneze aceste lucruri unui muzeu. 

”Am dat de pomană din lucrurile lui. Dar intenționez ca cea mai mare parte dintre costumele lui de scenă, cât și multe alte obiecte de-ale lui, să le donez unui muzeu de la o Mănăstire din Nordul Moldovei. Este vorba de Mănăstirea Ioan cel Nou de la Suceava.

La parastasul de sâmbătă de la Arad a fost prezent și IPS Timotei. De fapt, Preasfinția Sa a oficiat parastasul. A mai fost și la înmormântare, cât și la pomana de 40 de zile. Domnia sa este mai mare ca Beni cu doi ani.

IPS Timotei va împlini 87 de ani, iar Beni ar fi împlinit acum în luna mai, vârsta de 85 de ani. Este un om extraordinar de deștept, îți face plăcere să discuți cu domnia sa. A ținut un discurs extraordinar!”, a declarat, pentru FANATIK, Elena Sinulescu, văduva lui Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu își făcuse testamentul încă din 1995


Elena Sinulescu a declarat că soțul ei și-a făcut testamentul încă din anul 1995, deoarece nu a vrut ca după moartea sa să existe certuri și tensiuni în familie. 

Elena Sinulescu, adevărul despre averea lui Benone Sinulescu

Soția regretatului artist a dezvăluit adevăratul motivul pentru care Benone Sinulescu a mers la notar, în urmă cu mai mulți ani, pentru a-și face testamentul. 

”Noi suntem căsătoriți din 1981 și ne-am făcut testamentul în 1995. Atunci s-a prăpădit mama soacră și, când a făcut succesiunea, Beni a spus: ‘Hai să ne facem testamentul. Eu îți las ție, tu îmi lași mie. Tot ce este al tău este și al meu, și invers. Nu vreau ca la moartea mea să vină rudele să te deranjeze.’

Și am făcut reciprocitate. Mai târziu Beni a fost bucuros că avea testamentul făcut, mai ales după ce a văzut că pe averea lui Ion Dolănescu a ieșit scandal. Și nu numai…

Beni a avut două ieșiri privind averea. Singurul lucru pe care el l-a avut în plus față de mine au fost drepturile de autor. Sigur că atunci când eu nu voi mai fi bunurile noastre le vor rămâne rudelor, nepoților”, a declarat, pentru FANATIK, Elena Sinulescu, văduva lui Benone Sinulescu, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel