Sarah Harding a pierdut lupta cu cancerul. Fosta componentă a grupului Girls Aloud a murit la vârsta de 39 de ani

Data publicării:
Sarah Harding, foto Instagram
Descriere foto: Sarah Harding, foto Instagram

Cântăreaţa Sarah Harding, o fostă componentă a grupului pop britanic Girls Aloud, a murit din cauza unui cancer la vârsta de 39 de ani, a anunţat mama ei duminică.

Cântăreaţa, care a făcut parte din acest grup, format în 2002 în urma emisiunii de talente ''Popstars: The Rivals'', difuzată de postul ITV, a dezvăluit anul trecut că suferea de cancer mamar. Boala s-a răspândit apoi şi la alte organe interne.

''Cu profundă durere, împărtăşesc astăzi vestea că, din păcate, frumoasa mea fiică Sarah a murit'', a anunţat mama artistei, Marie, pe Instagram.

''Mulţi dintre voi cunoaşteţi bătălia dusă de Sarah cu cancerul şi ştiţi că a luptat intens de la diagnosticare şi până în ultima ei zi. S-a stins împăcată în această dimineaţă'', a transmis mama ei într-un mesaj însoţit de o fotografie alb-negru ce o prezintă pe cântăreaţă în timp ce zâmbea.

Compusă din cinci tinere, Sarah Harding, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Tweedy şi Kimberley Walsh, trupa Girls Aloud s-a bucurat de succes timp de un deceniu, până la destrămarea sa din 2013, notează Agerpres.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Harding (@sarahnicoleharding)

Primul cântec de mare succes din cariera grupului britanic, ''Sound Of The Underground'', s-a clasat pe primul loc în topul din Marea Britanie în perioada Crăciunului din 2002 şi s-a menţinut pe prima poziţie timp de patru săptămâni.

Alte trei melodii ale grupului, "I'll Stand By You" (2004), "Walk This Way vs Sugababes" (2007) şi "The Promise" (2008), au ajuns în fruntea clasamentului vânzărilor de single-uri în Marea Britanie.

În total, albumele grupului Girls Aloud s-au vândut în peste patru milioane de copii. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel