Fiica Ancăi Serea, de urgență pe masa de operație. Cu ce problemă s-a confruntat Sarah, deși analizele au ieșit bine: "Mi-a zis că e rău, rău..."

Data publicării:
Sursa foto: Anca Serea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Serea, instagram

Fiica Ancăi Serea a ajuns de urgență pe masa de operație, după ce a acuzat stări de rău. 

Anca Serea a trecut prin momente grele, după ce fiica sa, Sarah, a ajuns de urgență pe masa de operație. Vedeta a povestit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiica sa, deși analizele i-au ieșit bine. 

Fiica Ancăi Serea, de urgență pe masa de operație

Soția lui Adi Sînă a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, în timp ce se afla în vacanță.  Fiica sa a rămas acasă, pentru a învăța pentru examene, moment în care a început să se simtă foarte rău. Atunci, Anca Serea s-a întors de urgență la București . Până să ajungă vedeta acasă, mama acesteia a mers cu fata la spital, acolo unde a fost supusă mai multor investigații. 

Deși analizele i-au ieșit bune, tânăra acuza în continuare durerii in zona abdominală. Medicii au decis să o bage imediat în operație, fiind vorba de inflamație a peritoneului, mai pe scurt, apendicită.

„Mama m-a sunat să-mi spună că analizele sunt foarte bune, dar pe Sara o doare foarte tare abdomenul, a vărsat toată noaptea și am decis să mergem la o clinică să vedem ce se întâmplă. Au preluat-o o echipă de medici și inițial i-au spus că, în cel mai fericit caz, ar putea să fie vorba despre o infecție urinară sau anumite probleme lunare pe care le avem noi toate femeile, dar nu era cazul.Medicul a avut o reacție foarte sinceră și directă: „Este rău, rău, rău. Operație de urgență!', a povestit Anca Serea, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mama Ancăi Serea a fost afectată de problemele de sănătate ale nepoatei sale

Anca Serea a povestit că și mama sa s-a simțit rău, după ce a auzit că nepoata sa va fi supusă unei intervenții chirurgicale. Ulterior, aceasta și-a revenit. 

'Mama a făcut tensiune mare. Am făcut vreo două ore și ceva pe drumul de întoarcere. Problema era alta, eu eram în vârful muntelui, i-am dus pe Moise și pe Lea la cota 1700 pentru prima oară și acea telegondolă nu funcționează foarte des și nu aveam semnal, nu puteam să vorbesc cu ele, nu știam dacă să alegem o structură de stat sau privată să o opereze. Au fost niște momente critice, cred că astea sunt adevăratele momente în care tu, ca părinte, ești pus la încercare. Când am ajuns în București era în operație, a fost una destul de dificilă și urgentă, a intrat în sala de operație pe la ora 18 și era ora 21 și ceva și ea încă nu era ieșită din operație.

A fost apendicită acută, peritonită. Eu nu sunt genul de părinte care merge la medic cu copilul de la prima febră(…) Dacă aș fi fost eu cu ea acasă, nu aș fi dus-o la spital. I-aș fi dat un antiinflamator, aș fi sunat doctorul, dar iată flerul de bunică, care este întotdeauna mai înțeleaptă', a mai spus fosta prezentatoare.

Citește și: Lora, devastată de moartea mamei sale. Artista a fost suspectă de cancer, la fel ca cea care i-a dat viață: „A fost nevoie de multe declicuri din multe direcții”

Andreea Mantea a răbufnit, după ce a fost acuzată că împrăștie informații false despre slăbit: „Eu nu aș putea niciodată să îmi exprim părerea fără să mă documentez”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel