Lora, devastată de moartea mamei sale. Artista a fost suspectă de cancer, la fel ca cea care i-a dat viață: „A fost nevoie de multe declicuri din multe direcții”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lora, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lora, instagram

Lora a vorbit despre momentul în care și-a pierdut mama. Artist a dezvăluit cine i-a fost aproape în acele momente grele. 

Lora este una dintre cele mai iubite artiste din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta a trecut prin momente cumplite, după ce mama ei s-a stins din viață, în urma unei bătălii crâncene cu o boală nemiloasă. Lora nu încetează să se gândească la cea care i-a fost dragă, fapt ce o afectează și mai tare. Vedeta face față foarte greu pierderii pe care a suferit-o.

Lora, devastată de moartea mamei sale

Lora a mărturisit că iubitul său, Ionuț Ghenu, dar și fratele său, au fost persoanele care i-au fost alături, după moartea mamei sale. 

„Toate momentele mele cu mama au fost speciale. Procesele mele de conștiință sunt legate de lipsa de timp, în care eram preocupată să muncesc cât mai mult pentru a-mi permite să o tratez. Odată cu moartea ei, am simțit cum îmi dispare motivația de a mai cânta. Am tras mult de mine să fac în continuare muzică, mai ales că pandemia care a urmat imediat a venit ca un bolovan imens peste mine. Abia acum simt nevoia să reînnoiesc jurămintele cu muzica.”, a declarat Lora, în exclusivitate pentru VIVA!

Lora a fost suspectă de cancer, boala nemiloasă care a răpit-o de lângă ea și pe mama ei 

Artista a recunoscut că, la un moment dat, în urma unui RMN, i s-a comunicat că este suspectă de cancer. Cu toate astea, după mai multe investigații, artista s-a liniștit, fiin doar o alarmă falsă. 

„Eu am fost suspectă de cancer pentru că așa s-a exprimat o persoană care și-a depășit competențele când mi-a făcut RMN-ul. A considerat că „posibil să fie cancer, nu știu e o propoziție normală, apoi și-a făcut un selfie cu mine, pentru că băiatul ei era fan… A fost nevoie de multe declicuri din multe direcții ca să îmi resetez prioritățile. Când eram susținută și încurajată că totul va fi bine și că nu sunt singură, în următorul moment eram lăsată singură, fix de același om. Unii îți sunt alături la greu, dar selectiv.”, a mai povestit artista. 

Artista a povestit că a fost la un pas de moarte după ce a fost implicată într-un accident de circulație. Potrivit spuselor ei, situația a fost destul de gravă și doar o minune de la Dumnezeu a reușit să o salveze. Lora a mai mărturisit că avea 21 de ani, iar în urma accidentului a avut nasul spart și are și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vrea să o scoată. Lucrurile ar fi stat mai rău atunci pentru cine a mai fost atunci în mașină, spunând că „nu a fost ok”.

„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo. În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost ok”, a mărturisit Lora pentru VIVA!.

Citește și: „Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit”. Lora, probleme în relația cu Ionuț Ghenu. Ce le-a salvat iubirea

Lora, dispusă să adopte un copil: „Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel