Sarah, fiica Anamariei Prodan, reacție dură despre escapada lui Laurențiu Reghecampf în Grecia: „Merită să fie puși pe cruce răstigniți”

Data actualizării: | Data publicării:
Sarah Dumitrescu, foto Instagram
Descriere foto: Sarah Dumitrescu, foto Instagram

Sarah rupe tăcerea despre Reghe. Fiica Anamariei Prodan, mesaj dur pentru presupusele amante ale antrenorului. 

Laurențiu Reghecampf a pornit un adevărat taifun atunci când a confirmat divorțul dintre el și Anamaria Prodan. Impresara a făcut tot posibilul să le demonstreze tuturor că lucrurile stau cu totul diferit. 


Sarah Dumitrescu a reacționat dur după escapa lui Reghe din Grecia. Tânăra susține că familia ei nu va mai accepta să fie asociată cu „femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca „Guri de Aur”...”.


„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca „Guri de Aur”, de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai”, a declarat Sarah Dumitrescu, potrivit playtech.ro.


Sarah este fiica cea mică a impresarei din relația acesteia cu Tibi Dumitrescu. Tânăra avea o relație bună cu soțul mamei ei, care i-ar fi dat și câteva sfaturi importante pentru viitor.


„Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor.


Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu”, a mai spus Sarah Dumitrescu.

 

Citește și: Gina Pistol a dezvăluit cu cine seamănă micuța Josephine: „Eu zic că seamănă cu mine”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel