Sânziana Buruiană, cadou inedit de Ziua Îndrăgostiților. Cum l-a răsfățat pe Zuluf: „Important e să fiu senzuală și seducătoare”

Sanziana Buruiană- Zuluf, foto Instagram
Descriere foto: Sanziana Buruiană- Zuluf, foto Instagram

Sânziana Buruiană vrea să păstreze flacăra pasiunii în căsnicia ei. Fosta asistentă Tv nu ratează ocazia să își răsfețe soțul. De Ziua îndrăgostiților, frumoasa blondă a scos artileria grea la înaintare.

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, chiar dacă au trecut mai mulți ani de la momentul în care și-au spus „da”. Fericitul cuplu are două fetițe superbe, însă nu au uitat să își facă surprize unul ceiluilalt. De Ziua Îndrăgostiților, fosta asistentă tv a hotărât să scoată toate armele din dotare pentru a-și impresiona soțul. Evident, a ținut cont de preferințele fotbalistului.

„Astăzi vreau un make-up special, de Valentine's Day. Vreau să-i fac o surpriză soțului, el nu știe. Important e să fiu senzuală și seducătoare. I-am mai făcut eu o surpriză de asta la început, dar acum e altceva. Am găsit un spa. Am zis să mă gătesc și eu un pic, să fiu frumoasă. (...) El e înnebunit după masaj. Cadou mai frumos de atât nu cred că-și dorea”, a spus Sânziana Buruiană la Antena Stars.

Mișcarea frumoasei blonde a dat rezultate, iar Zuluf a fost extrem de fericit de răsfățul dăruit de soția sa. 

„Nu știam unde mă aduce ea să-mi facă un cadou. Știi că cel mai mult îmi place masajul. Sunt disperat după el. E visul meu. În loc să-i fac eu surpriza, îmi face ea. S-a întors vremea. Mă impresionează cel mai mult lucrurile simple”, a declarat soțul vedetei la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 15 feb 2021, 08:06 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience