Sânziana Buruiană, acuzată că-și machiază excesiv fata: „Comentează strict din răutate! Cât să vă mai suporte Dumnezeu?”

Data publicării:

Sânziana Buruiană le-a răspuns tuturor celor care consideră că fiica sa, în vârstă de șapte ani, se machiază prea mult.

Sânziana Buruiana este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește foarte des cu fanii săi fotografii cu cele două fete ale sale. Chiar dacă micuțele primesc întotdeauna apreciere, un lucru le-a atras însă atenția internauților. Aceștia au remarcat faptul că fata cea mare, în vârstă de șapte ani, apare întotdeauna în mediul online machiată excesiv, lucru care este total nepotrivit pentru vârsta ei. Vedeta a citit toate comentariile negative și le-a răspuns imediat celor care o judecă. Aceasta a ales, de asemenea, să șteargă toate reacțiile negative pe care Isabela sa le-a primit.

„Pentru cei care înțeleg ce înseamnă o ședință foto cu tematică rock, mulțumesc pentru like-uri. Am văzut că ați remarcat poza asta și ați sărit de cur în sus altele. Dar nu vă place, pentru că nu înțelegeți că înseamnă o ședință foto fashion o tematică, nimic...cât să vă mai suporte Dumnezeu pe voi, ăștia așa sfinți și corecți și devreme acasă????”, a fost reacția vedetei din mediul online, pentru cei care i-au criticat fata.

Sânziana Buruiană s-a mutat din România. Ce job și-a găsit blondina peste hotare: "Câștig dublu și lucrez doar o oră pe zi"

„Oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși”

Mai mult, Sânziana consideră că toate aceste critici pleacă dintr-o invidie, pe care românii o au pentru ea și pentru familia ei. Fiica sa, Isabela, care a intrat deja în lumea modei, este nevoită să-și aplice astfel de farduri pe față, spune ea. 

„Tematica ședinței a fost rock și s-a făcut un make-up cu produse de machiaj pentru copii. Eu le-am luat din Ungaria, sunt foarte scumpe produsele de fardat pentru copii. Ideea e că oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși.

Așa sunt românii, sunt scârbită de toți! Izabela este în lumea fashion-ului, unde se fac trasformări. Dar și la petrecereile de copii se pictează pe față, dar părinții sunt cârcotași.

Dacă ar fi la greu, nu-ți întinde niciunul o mână. Comentează strict din răutate! Cine are copii știe că la doi ani copilul îți ia rujul și se dă cu el. M-au comentat și pe mine că mă îmbrac nu știu cum!

De aia îmi place în Ungaria, unde poți să ai 100 de kile și să umbli lejer în fustă scurtă. La noi nu se poate! ”, a continuat blondina, potrivit click.ro

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Sânziana Buruiană / EXCLUSIV

 

Fiica Sânzianei Buruiană se machiază singură

Mai mult, blondina spune că nu ea este cea care îi realizează make-upul fiicei sale, ci chiar ea singură se ocupă de asta. Fetița are camera plină de farduri, însă nu uită, în aceeași măsură, să-și achiziționezi și lucruri destinate vârstei ei. 

„Nu o machiez eu! La ea găsești de toate: măști de față, cremuțe, bentițe de make-up. Ea are personalitatea ei. Îi plac și lucrurile de casă, îi place pictura, toată ziua desenează pe foi, pictează obiecte, se pictează singură.

Eu, dacă ar fi după mine, aș cumpăra numai haine. Deci nu avem pasiuni comune, ca să zic așa. În egală măsură și-a cumpărat și lucruri pentru școală: agende cu blănițe, pixuri cu cristale, penare sofisticate

Eu nu o îmbrac cu ce vreau eu, ea singura își alege și are grijă de lucruri, sunt aranjate, ordonate. De asta o și las pentru că nu am ce să-i reproșez, pune toate la loc sunt păstrate foarte bine”, a adăugat Sânziana, pentru sursa citată.

Sânziana Buruiană nu se oprește din alăptat după aproape șapte ani: ”Aș putea să depășesc orice record...” Vedeta își mai dorește un copil



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel