Sanda Ladoși: „Eu sunt mama scorpie”. Artista are mari neînțelegeri cu copiii ei

Data actualizării: | Data publicării:
Sanda Ladoși, captură video Pro Tv.
Descriere foto: Sanda Ladoși, captură video Pro Tv.

Sanda Ladoși este mamă de adolescenți și spune că are foarte multe certuri cu copiii ei. 

Sanda Ladoși este o prezență tot mai rară, în ultima vreme. Invitată în emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv, artista a dezvăluit că a simțit nevoia unei pauze. Ea i-a cerut scuze lui Cătălin Măruță pentru că a refuzat nenumărate invitații pe care acesta i le-a lansat și spune că nu este pentru prima dată când se retrage din spațiul public. 

Vedeta a renunțat la muzică de câteva ori. Prima dată în 2007, când s-a născut fiul ei, apoi în 2009, când s-a născut fiica ei. De câțiva ani, artista a renunțat la muzică și a îmbrățisat o nouă activitate: lumea circului. În 2017, Sanda Ladoși a devenit director adjunct al Circului Metropolitan din București. 

Sanda Ladoși: Tata nu cred că a fost foarte încântat de drumul pe care l-am urmat


„Am avut câteva momente în viață, nu a fost unul singur, au fost mai multe.  Unul a fost foarte important și a fost legat de copiii mei, foarte justificată.  Nu știu dacă am procedat corect sau nu, probabil față de cariera mea nu am procedat corect, dar față de copiii mei da. 

De la vârsta de 17 ani, când am ieșit oarecum public, în zona aceasta muzicală, am mers pe principiul că dacă Dumnezeu mi-a dat acest drum și eu trebuie să îl urmezi, îl voi urma, indiferent că mă agit eu foarte tare sau nu. Și asta s-a adeverit. Eu am stat foarte mulți ani acasă, lângă copii, și am zis că dacă mai am ceva de spus, după anii ăștia, voi spune, dacă nu, nu. Asta este, e foarte simplu.

Niciodată nu aș fi crezut că  muzica va fi va deveni sursa mea de venit, că va fi sursa mea de existență, pentru că provin dintr-o familie de profesori, cu o viață foarte disciplinată, tatăl meu a fost militar și știi cum e în zona asta, este foarte multă rigoare, părinții mei, mamă mai puțin, mama m-a îndrumat în meseria asta, dar tatăl meu, Dumnezeu să îl odihnească, a plecat la o vârstă tânără, nu cred că a fost foarte încântat de drumul pe care l-am urmat. 

Sanda Ladoși este învățătoare la bază

Artista a studiat pedagogia și își dorea să pornească pe acest drum, însă viața avea pregătită altă carte pentru ea. 

„Doamna învățătoare care nu a profesat nici măcar o zi”, a fost remarca lui Cătălin Măruță. 

Am fost colegă cu mama câteva ore. Am o nostalgie. pentru că mie mi-a plăcut, a fost o alegere care mi-a fost dragă. Oarecum am fost și influențată de familie, dar mi-am dorit, iubeam foarte tare copiii, eu de foarte tânără îmi doresc copii, au venit târziu în viața mea și îi mulțumesc lui Dumnezeu că au venit. Dar probabil că acesta a fost drumul. 

De asta spun că este bine și este foarte important să muncim cu dedicație și cu seriozitate și cu consecvență în tot ceea ce ne alegem în viață, dar nu sunt de principiu de a da coate în gură pentru a ajunge în față. Eu  nu sunt genul și merg pe principiul că undeva există un traseu al fiecăruia pe care trebuie să îl urmăm, care nu deranjează pe ceilalți, decât dacă doresc eu, și că urmând cu echilibru traseul, până la urmă nu are ce să iasă rău dacă ești muncitor”, a mai spus artista.

Certuri cu copiii adolescenți

Artista spune că vârsta copiilor ei îi dau mari bătăi de cap. Ioana are 13 ani, iar Bogdan 15. Vedeta spune că are mari probleme cu cei doi adolescenți și se consideră o mamă scorpie, asta pentru că încearcă să-și disciplineze copiii.  

„Copiii mei sunt la o vârstă simpatică. Sunt adolescenți amândoi. A început distracția.  Adolescența este solicitantă și nu pot să îți spun decât „multă răbdare”, dar nu îți este întotdeauna. La un dat Ia am zis fetei mele: „Ioana, nu știu cum Dumnezeu să reușești să scoți tot ce e mai rău din mine” și tremuram așa, pentru că nu sunt cu violența.

La un moment dat te epuizează cred. Eu mi-am asumat, ca părinte, statutul de mama „bitch”. sunt scorpie. Eu sunt mama scorpie. 

Sanda Ladoși: Viața e o provocare care te duce de la agonie la extaz 

Sufăr după propria mea zodie,  sunt Capricorn, sunt disciplinată, sunt cu picioarele pe pământ, sunt așa cum sunt eu, cum m-a lăsat Dumnezeu. Nenorocirea este, cu ghilimelele de rigoare, că amândoi copiii mei sunt vărsători, aerieni. Asta e zodia, e minunată zodia, ei nu au nicio vină. Viața e o provocare care te duce de la agonie la extaz 

Adică nu merge fără reguli la mine, și asta voiam să îți spun, că dacă nu am zis de 200 de ori pe zi „puneți papucii în picioare, puneți șosetele, nu freca șosetele albe că trebuie să le freci”,  apoi o pun pe fiică-mea să spele șosetele ca să înțeleagă ce înseamnă efortul, nu știu cât părinții au nervii ăștia, să facă chestia asta în fiecare zi, de două trei sute de ochi același lucru, asta mă disperă.  De ce același lucru să-l spunem de atâtea ori. 
Eu merg pe principiul că undeva, cândva, va avea rezonanță.

Cu fata am meciurile mai mari, cu Ionica mea pentru că are personalitatea mult mai puternică, e clar că cu ea am mai multe meciuri de dus, dar nu regret. pentru că amândoi sunt minunați, chiar am doi copii minunați, să nu se înțeleagă că mă plâng, Doamne ferește”

Dar știi cum, e dacă stau să mă gândesc că ea tot timpul îmi zice și îmi reproșează „mamă dar de ce ne luăm noi de la chestii din astea mărunte?”. Pentru că aceste chestii mărunte o să le influențeze pe cele mari, pentru că ține de disciplină. La un moment dat se văd rezultatele, dar asta zic și repet, mulți nervi, multă răbdare și multă înțelepciune, ceea ce de multe ori ne lipsește, indiferent de cât de grozavi ne-am crede”, a mai spus artista.  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel