Sanda Ladoși a vrut să divorțeze de Ștefan Tache: „M-am gândit de mai multe ori”. Ce a făcut-o pe celebra artistă să ia această decizie

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Sanda Ladoși a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a mărturisit că a avut mai multe momente în care a vrut să divorțeze de soțul ei, Ștefan Tache.

Sanda Ladoși și Ștefan Tache formează unul dintre cele mai apreciate și longevive căsnicii din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 20 de ani și au împreună doi copii minunați, Bogdan și Ioana. Diferența de vârstă de 15 ani nu a fost niciodată o problemă pentru ei. Deși Sanda Ladoși a preferat să-și țină viața privată cât mai departe de lumina reflectoarelor, artista a făcut mărturisiri neașteptate după 20 de ani de căsnicie.

Sanda Ladoși a vrut să divorțeze de Ștefan Tache: „M-am gândit de mai multe ori”. 

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Sanda Ladoși a recunoscut că au existat și momente dificile în căsnicia lor. Cu toate că au o familie extrem de frumoasă, artista a mărturisit că s-a gândit de mai multe ori la divorț.

„M-am gândit de mai multe ori la divorț. Cred că orice cuplu care depășește niște ani de zile, când ajunge în momente de conflict se gândește la divorț. Ar fi aiurea să nu recunosc acest lucru, evident că da. Fiecare cuplu este supus unor presiuni și unor situații, care în momentul respectiv ai sentimentul că nu poți surmonta.

Când apar copiii, apare și maturitatea sau cel puțin ar trebui să apară în mințile noastre. Depinde ce vrei. Cred că fiecare ființă are dorință, satisfacții, nevoia de a-și împlini niște satisfacții personale. Depinde ce urmărești în viața asta de cuplu, ce îți dorești să ai, pentru ce stai în cuplu”, a mărturisit Sanda Ladoși, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: „A fost pusă să cânte live și nu a putut”. Sanda Ladoși susține că Inna nu are voce. Ce crede despre Delia, Andra și Theo Rose

„Dacă ar fi să mă recăsătoresc, nu aș mai face-o”

Sanda Ladoși a mărturisit că dacă ar fi să se recătorească nu ar mai face-o. Cântăreața a adăugat că nu crede în căsătorie, precizând că actul în sine poate aduce uneori anumite schimbări în mentalitatea oamenilor. 

„Între unii se desfășoară o relație de prietenie, alta este de respect pentru copii. E o formă de compromis căsătoria. Cu mare seriozitate și cu profunzime nu cred în ea, aș minți să spun chestia asta. Dacă ar fi să mă recăsătoresc, nu aș mai face-o, pentru că și așa am făcut-o greu. M-am căsătorit destul de greu. Nu aș mai face-o.

Am sentimentul că acea bucată de hârtie face un declic în mentalul omului. Există acest sentiment, nu ca un contract de proprietate, dar este ceva care până în momentul în care e această bucată de hârtie nu se întâmplă, adică nu gândești niște aspecte până în momentul căsătoriei, ori odată făcut, ai sentimentul că persoana de lângă tine îți aparține și poți să îți permiți orice. Sunt niște lucruri care se întâmplă. Stai 20-30 de ani cu o persoană în acasă și sunt lucruri care se întâmplă, cu toată înțelepciunea, amândoi suntem oameni educați, nu suntem căzuți din lună. Și totuși, apar niște familiarități care de multe ori depășesc limitele. Avem sentimentul că putem face orice lângă sau cu partenerul de lângă noi, pentru că uităm să fim ăia care am fost la început, prin această obișnuință de zi cu zi”, a mai spus Sanda Ladoși, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel