Sanda Ladoși, despre MENIUL pe care îl va avea pe masa de Paști: „Nu a trebuit să mai țin niciun fel de dietă”

Data publicării:
Sursa foto: Sanda Ladoși, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Sanda Ladoși, facebook

Sanda Ladoși a dezvăluit ce preparate va avea pe masa de Paște.

Sanda Ladoși a dezvăluit cum își va petrece sărbătorile Pascale. Vedeta a mărturisit că ea și familia sa vor merge la munte, acolo unde speră să se relaxeze și să se încarce cu energie. De asemenea, artista este o gospodină desăvârșită, motiv pentru care va pregăti toate bunătățile pentru masa de Paști. 

“Avem o casă la munte și plecăm acolo de Sărbători. De obicei, de Paște căutăm liniștea și acolo la munte o găsești în toată splendoarea ei. Acolo sunt o mulțime de vecini, prieteni, se întâlnesc și adulții, e o atmosferă plăcută.

Copiii sunt măricei, dar sunt găști în care se simt bine. Masa de Paște este cea clasică, în mare parte o gătesc eu și mă ajută și doamna care are grijă de noi, cu casa și curățenia de ani de zile, mă ajută și pe partea asta, mai ales când e mai mult de lucru”, a povestit Sanda Ladoși pentru Click!

Părintele Vasile Ioana, sfaturi pentru oamenii care nu au ținut post: Dumnezeu a venit în lume pentru imperfecți

Ce preparate va avea Sanda Ladoși pe masa de Paște

Sanda Ladoși a mărturisit că are mare grijă de felul în care arată, motiv pentru care nu vrea să facă execese. De asemenea, vedeta a precizat și ce preparate va avea pe masa de Paște.

“Eu sunt obișnuită să fac salată orientală ca și garnitură, lângă friptură, fiecare cu gusturile sale. Simplu, nu ne complicăm! Vom avea obișnuitele bucate ce se așează pe masa tradițională”,  povestește artista.

Cozonac PUFOS de Paște, rețeta lui Cătălin Scărlătescu. Ingredientul CHEIE ca să-ți iasă perfect

“De obicei sunt foarte atentă la alimentație, nu m-am îngrășat, sunt constantă în greutate, nu a trebuit să mai țin niciun fel de dietă. Acum țin post și încerc să nu o iau razna, pentru că fac niște pâine în casă de înnebunești, e foarte complicat să ții post când tu le gătești de toate copiilor. Îi provoc mereu cu meniuri noi. Nu sunt deloc pretențioși, nu am avut probleme cu ei la mâncare”, a mai completat Sanda Ladoși.

Citește și: Saveta Bogdan, meniu de Paști. Cum se pregătește artista de marea sărbătoare: „Toate minunile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel