Salma Hayek jură că nu are operații estetice, până la 56 de ani: "Fără botox”. Trucul prin care ține ridurile la distanță: "Soțul meu nu crede în asta”

Data publicării:

Salma Hayek, 56 de ani, susține că nu a apelat niciodată la  botox. Iată secretul ei pentru un ten fără riduri.

Vedeta nominalizată la Oscar a făcut această afirmație în timpul apariției sale la podcastul "Let's Talk Off Camera" al lui Kelly Ripa.

 Vedeta hollywoodiană Salma Hayek spune că nu a apelat niciodată botox și a dezvăluit metodele pe care le-a folosit pentru a se feri de această procedură cosmetică, menținând în același timp un ten fără riduri la vârsta de 56 de ani.

În episodul de miercuri al podcastului, ea nu a ezitat să declare: "Fără botox!". În replică, gazda Kelly Ripa a aplaudat-o: "Ești uimitoare".


Salma a continuat să dezvăluie: "Știu ce este. Din cauza multor lucruri din corpul meu și a problemelor de sănătate, cumva am dezvoltat această meditație ciudată pe care continui să o evoluez. Pot să o fac ore întregi, pentru că nu simți timpul și este atât de distractiv".


Despre puterea meditației, ea a adăugat: "Este vorba de fapt de a simți energia. Și se mișcă și dansează în interiorul tău, diferite sentimente și senzații".


Actrița nu a negat faptul că a apelat la proceduri noninvazive, precum aparate de radiofrecvență și micro-frecvență pentru a-și menține frumusețea. 

"Așadar, fac multe aparate cu frecvență și ele funcționează asupra mea mai bine decât asupra oricui", a spus ea.


"Și doar meditația, uneori, când o fac, oamenii îmi spun când ies din cameră: "Doamne, din nou, arăți de 20 de ani"", a continuat ea să detalieze. "Oamenii care realizează proceduri noninvazive cu aparate spun că rezultatele pe care le obțin eu, nu le obțin cu alte persoane".

În timpul discuției, Salma s-a destăinuit și despre efectul pe care îl simțea atunci când nu medita. "Când nu meditez o perioadă de timp, ghiciți ce? Nu numai că  fața începe să scadă și totul începe să scadă, dar și hernia mea de disc, problema de la gât, problema de la șold, gleznele revin", a precizat ea. "Încep să cedez".

Actrița din "Frida" a împărtășit, în plus, că soțul ei în vârstă de 61 de ani, Francois-Henri Pinault, nu a crezut că a obținut fața fără riduri în urma meditației. 

"Soțul meu nu crede în asta. Dar când este foarte rău... el va spune: "Ți-ai făcut yoga?" Nici măcar nu o va numi așa", a spus ea.

Aceasta nu a fost prima dată când Salma a abordat problema utilizării botoxului. Într-un interviu acordat în 2017 pentru DuJour, ea a spus că nu crede în tratamentul prin injectare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel