Sak Noel și Chesca, mărturii inedite despre povestea Arcade, piesa dedicată jocului care a schimbat copilăria multor generații

Data publicării:
 Sak Noel și Chesca
Descriere foto: Sak Noel și Chesca

Dacă viața ar fi un joc, ce joc ar fi? Într-un video interviu oferit pentru fanii lor, Sak Noel și Chesca au căzut de acord că viața este ca un joc de Tetris. 

Toți vrem să fim diferiți și, totuși, să ne integrăm în peisajul general. Suntem ca niște piese de Tetris, care fac un dans prin viață, încercând să găsească locul unde se potrivesc cel mai bine. Povestea din spatele hitului Arcade, lansat de Sak Noel și Chesca, vorbește deopotrivă despre nostalgie și prezent.

Acțiunea prezentată în piesă are loc în club, unde Chesca iese cu prietenii. Toți încearcă să se facă remarcați, dar, totuși, să își găsească locul în mulțime. În cele din urmă, conexiunea se produce și, astfel, entuziasmul preia conducerea.

„Toți am fost într-o astfel de situație, la un moment dat, și asta cred că este magia piesei”, a spus Sak Noel.


Colaborarea dintre Sak Noel și Chesca


Sak Noel este DJ și producător spaniol, în timp ce Chesca este o cântăreață din Puerto Rico. Pentru ca cei doi să colaboreze a fost nevoie de un singur prieten comun, o întâlnire și o idee. Stilurile celor doi s-au completat și au reușit să creeze o melodie plină de energie, dar care, totuși, trezește și sentimente de nostalgie.


„Colaborarea cu Sak Noel a fost minunată. Este un tip cu care poți să lucrezi foarte ușor. Avem un prieten comun care s-a gândit că ne potrivim pe plan muzical. Iubesc muzica, orice fel de muzică, așa că am fost foarte entuziasmată. Sak a spus că vrea să facem o melodie în spaniolă și fix asta am făcut. Abia aștept să o asculte toată lumea”, a spus Chesca, despre Arcade.


De asemenea, Sak Noel a găsit stilul Chescăi foarte interesant, fiind o combinație între muzică latino și pop:

„Când am văzut-o prima dată, era pe scenă. Ea nu mă știa, cel puțin nu personal. De atunci am știut că vreau să colaborez cu ea. Viața ne-a adus împreună, așa că, un an și jumătate mai târziu, a apărut melodia Arcade”.  

Viața ca un Tetris


Inspirația din spatele piesei „ Arcade” a stat într-un joc de Tetris. Asocierea cu acest joc are menirea și de a ne purta înapoi în copilărie sau, dacă este cazul, de a ne ajuta să descoperim Tetrisul.


„Cred că toți am simțit că viața este ca un Tetris, pentru că tot timpul merge în direcții diferite, în timp ce noi continuăm să evoluăm ca oameni, să ne schimbăm formele. În fond, viața este distractivă, ca un joc Tetris”, a explicat Chesca.

Nostalgia este o componentă importantă a piesei, fiind tocmai cea care îi conferă energia specifică. Ritmurile de raggaeton, combinate cu versurile în spaniolă, îi dau piesei un aer exotic.

„Cea mai bună parte a piesei Arcade este că reprezintă un joc care va purta mulți oameni înapoi în copilărie, în timp ce pentru noua generație va fi o șansă să descopere o nouă lume prin intermediul acestui joc grozav. Ar trebui să mergeți la Arcade să jucați Tetris. Eu văd astfel de săli peste tot. Este un joc care poate conecta generații. Acest joc este și va fi în continuare o legendă. Sunt sigură că piesa Arcade vă va ajuta să vă reamintiți de copilărie, să faceți noi legături și să faceți o călătorie în timp”, a mai spus Chesca.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel