Șah-mat pentru Berbec, Balanță și Săgetător. Reușite pentru Fecioară, Pești, Gemeni. Până la finalul anului 2022

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Previziuni pentru 2022. 

Tranzitele și aspectele majore care vor avea loc până pe 1 ianuarie 2023 vor aduce schimbări radicale în viața unor nativi. Discutăm în primul rând de întoarcerea lui Jupiter în Pești, de pe 28 octombrie, și de retrogradarea planetel Marte în semnul Gemenilor, începând cu 30 octombrie. Deci după cum îți vei da seama, cele două evenimente sunt apropiate, ceea ce înseamnă că vor avea și mai multă putere. 

Unii vor beneficia, alții vor avea de pierdut. Se vor încheia unele socoteli și va fi nevoie să fie găsite alte soluții. 

Cum Jupiter se va apropia din nou de Neptun, în semnul Peștilor, vom trece prin momente de confuzie și haos. Dar am putea să luăm aceste tranzite și să le folosim pentru a ne dizolva ego-ul, vinovat de cele mai multe ori de suferințele prin care trecem. 

Horoscop 2022 Berbec

Dacă ai reușit să faci un pas înapoi în prima jumătate a anului 2022, să fii sigur că îți va fi mult mai ușor să pui primele cărămizi pentru un proiect. Dar asta până pe 28 octombrie, pentru că pe urmă vei avea de furcă. Marte, guvernatorul tău, retrogradează să îți arate că întotdeauna există și alte căi. Nu neglija totuși problemele ferite de ochii lumii. Mai ales cele legate de sănătate sau de vindecarea trecutului. 

Horoscop 2022 Gemeni

Marte va retrograda în semnul tău, Jupiter se va întoare în casa carierei. Trebuie să știi ceva: orice veste proastă de la serviciu va fi o mare oportunitate. Poți schimba locul de muncă sau poți adopta o altă atitudine. În orice caz, va trebui să te dezveți de unele obiceiuri și să înveți să pui limite. Marte aduce curaj, forță, dar și furie. Trebuie să înveți să îți gestionezi emoțiile. Prietenii vor fi importanți, dar nu cei mai importanți. 

Horoscop 2022 Fecioară

A doua jumătate a anului îți atrage atenția că viața personală contează tot timpul, nu din când în când. Că oamenii nu există doar pentru statut și carieră. Și cum Jupiter se va întoarce în casa relațiilor, îți dai seama că împlinire de acolo vor veni. Dacă vei munci mai mult fără să ți se fi cerut, dacă vei exagera cu orele suplimentare, nu vei avea nimic de câștigat. Autoflagelarea îți va aduce neajunsuri în plus. Nu neglija sănătatea!

Citește toate zodiile pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel