„Să îi dați unfollow! Cârtiță disperată”. Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe o cunoscută cântăreață

Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu a aruncat o serie de jigniri la adresa lui Carmen de la Sălciua.  

Motivul discordiei ar fi faptul că artista a postat o fotografie în care apare alături de Alexandra și Ionuț Bodi, cunoscuți pe TikTok. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bucătăria Jamilla nu e doar o Bucătărie ????♥️! Are o poveste si ma bucur ca am avut ocazia sa o ascult ????????

A post shared by Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua) on

"Am fost în vizită la ea și la soțul ei. O familie extraordinară, cu frică de Dumnezeu, o familie cu mare dragoste unul față de celălalt și nu în ultimul rând, amuzantă”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a explodat la vederea fotografiei și a criticat dur gestul artistei. 
 

"Situația e următoarea: O văd pe asta amărâta, care e cântăreață de muzică de petrecere sau ceva de genul, care s-a dus să se pozeze cu o amărâta, femeia care chiar e amărâtă, financiar vorbind, ca să-și facă ea niște like-uri, niște alea. Băi, femeie ești penibilă! Dacă vrei să faci niște gesturi umanitare, nu te poza cu individa doar ca să strângi niște like-uri. Ești penibilă cu diplomă! Apucă-te de alte chestii sau fă-le pe alea pe care știi să le faci, lasă femeia în pace! Să îi dați unfollow la cârtița asta că este disperată! Lăsați prefecătoriile astea cu binefacerile vieții că dacă vreți să faceți o cauză umanitară sau vreți să ajutați pe cineva, nu trebuie neapărat să vă pozați cu respectivul sau respectiva. Faci și gata, nu mai zici nimic! Ce ești tu ca să te dai mare? Dacă ai ajutat femeia, o ajuți și gata, pa!”, a fost reacția Biancăi Drăgușanu pe instagram. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel