S-a stins din viață Dumitru Tudor. Fostul impresar avea plămânii afectați în proporție de 70%

Data publicării:
Dumitru Tudor, sursa foto Facebook
Descriere foto: Dumitru Tudor, sursa foto Facebook

Doliu în lumea sportului. Fostul impresar Dumitru Tudor a murit la vârsta de 66 de ani. 

Dumitru Tudor s-a stins din viață în urma diagnosticării cu coronavirus. Fostul impresar avea 66 de ani și fusese internat în spital pe data de 9 martie. Starea acestuia s-a înrăutățit, iar medicii au decis să îl transfere la Terapie Intensivă. Din păcate, Dumitru Tudor a pierdut lupta cu temutul virus. Din primele informații reiese că avea plămânii afectați în proporție de 70%. 


„După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede",  a spus Dumitru Tudor când a aflat că a fost diagnosticat cu COVID-19.


Anul trecut, Dumitru Tudor a trecut prin momente cumplite. Fiica impresarului s-a stins din viață în luna septembrie în timp ce se afla în Franța. Din cauza pierderii suferite, starea de sănătate a acestuia s-a agravat, mai ales că avea probleme cardiace și se lupta cu kilogramele în plus. 


„Astăzi, am primit o veste cumplită! Scumpa mea fată, Mirela, a murit în Franța. De ce, Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”, a fost mesajul impresarului după ce a aflat că fiica lui s-a stins din viață. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel