S-a sinucis după ce a picat examenul auto. Deea Maxer, sfâșiată de durere: „Drum lin”

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook/Deea Maxer
Descriere foto: Facebook/Deea Maxer

Un tânăr de 18 ani, din Vaslui, și-a pus capăt zilelor, de supărare că a picat examenul pentru permisul de conducere. Băiatul era un apropiat al familiei Maxer și chiar a jucat într-un videoclip al lui Dinu Maxer. 

 


Condoleanțe familiei 
 imi pare rău pentru pierderea suferită. CristiAndone era un băiat talentat și sufletist, foarte muncitor alături de care am lucrat cu mare drag. Iubea mult serile de vară de la Majestic și îndrăgea tare mult piesa lui Dinu Maxer "Decât să imi pară rău", jucând in videoclip. 
Drum lin spre o lume pe care ai ales~o prea devreme”, a scris soția lui Dinu Maxer pe Facebook, în dreptul unor fotografii cu tânărul de 18 ani care și-a pus capăt zilelor. 

 

 

A dispărut de acasă pe 8 decembrie

 

Potrivit vremeanoua.ro, pe 8 decembrie Marius Cristinel Andone, în vârstă de 18 ani, a dispărut. A fost găsit fără suflare, în spatele Liceului „Mihai Eminescu”, în poligonul armatei. Se spânzurase. Nimeni nu știe motivul exact pentru care tânărul a recurs la acest gest, însă apropiații speculează că acesta ar fi avut o cădere psihică, după ce a picat examenul auto, pentru a doua oară. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care tânărul a murit. 

 

Marius Cristinel Andone avea 18 ani și se pregătea pentru bacalaureat. Avea planuri mari, voia să se facă polițist, să intre la Academia de Poliție.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel