S-a născut azi. Pepe împlinește 42 de ani. Artistul a avut parte de o petrecere pe cinste alături de familie și prieteni

Data publicării:

Pepe este un bărbat împlinit. Are o carieră frumoasă, o iubită tânără și două fetițe superbe. 

Pepe are motiv de mare sărbătoare. Astăzi împlinește frumoasa vârstă de 42 de ani și este în culmea fericirii. Are o carieră de succes pe plan muzical și două fetițe superbe. Chiar dacă în ultimele luni, aceasta a trecut prin clipe grele din cauza divorțului de Raluca Psscu, artistul și-a găsit alinarea în brațele unei tinere superbe. 


„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.


Pepe a avut parte de o petrecere pe cinste alături de familie și prieteni. La eveniment au participat și cele două fiice ale sale, Rosa și Maria, dar și frumoas Yasmine Ody. Fiicele artistului se înțeleg de minune cu noua iubită a tatălui lor. 


”Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună... Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, potrivit click.ro.


Oana Roman a fost și ea prezentă la eveniment și a surprins imagini de senzație cu Pepe și Yasmine Ody. Cei doi se iubesc nebunește, iar asta o confirmă imaginile de pe rețelele de socializare. 

 

Citește și: Teo, adevăratul motiv pentru care a vrut să slăbească: „Am fost bine plătită și la 140 de kilograme”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel