S-a născut azi. Octavian Strunilă a împlinit 40 de ani. Ce proiect special pregătește actorul pentru anul 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Octavian Strunilă, sursa foto Facebook
Descriere foto: Octavian Strunilă, sursa foto Facebook

Octavian Strunilă este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România și a cucerit mii de inimi cu rolurile din „Numai iubirea”, „Inimă de țigan”, „State de România” și „Moștenirea”. 

Octavian Strunilă s-a născut pe 5 iunie în anul 1981, în Dorohoi. A jucat în seriale urmărite de mii de români, precum „Numai iubirea”, „Inimă de țigan”, „State de România” și „Moștenirea”. Îndrăgitul actor a făcut istorie cu personajul Stiven Killeru. 


În prezent, Octavian Strunilă lucrează la un proiect extrem de special și important pentru anul 2021. Va regiza varianta românească a comediei italienești „Perfetti Sconosciuti”. 


„Mi-am îndeplinit un vis prin această producție și mă bucur că în sfârșit pot face regie de film și nu oricum, ci construind varianta românească a acestui film de excepție, Perfetti Sconosciuti, care se va numi „Complet Necunoscuți”. (...)


Filmul acesta e o provocare din două motive – în primul rând, pentru că e primul meu lungmetraj ca regizor, și în al doilea rând, pentru că lumea are așteptări mari, luând în calcul recordurile acestei producții la nivel mondial, re-ecranizată în peste 20 de țări. Dar mă bazez pe actori foarte buni, cu potențial enorm, care au demonstrat de-a lungul carierei lor cât de profesioniști sunt în ceea ce fac. Am încredere în ei, le mulțumesc că facem echipă și îmi doresc ca împreună să producem un film despre care să se vorbească mult timp de acum încolo”, a declarat Octavian Strunilă. 


Din distribuția lungmetrajului „Complet Necunoscuți” fac parte Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alexandru Potocean, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase.


Pasiunea pentru actorie i-a fost insuflată de tatăl său, un pasionat al spectacolelor de teatru difuzate la TV. 


Octavian Strunilă a jucat în serialele precum „Hacker” (2003), „Numai iubirea” (2004-2005), „Lacrimi de iubire” (2005-2006), „Iubire ca în filme” (2006-2007), „Inimă de țigan” (2007-2008), „Regina” (2008-2009), „Aniela” (2009-2010), „Iubire și Onoare” (2010-2011), „Tanti Florica”, „Fetele lu'domn profesor”. 


A jucat în filmele „Păcală se întoarce” (2006), „Poveste de cartier” (2008) și „Home delivery” (2008). Și a regizat „Să-ncercăm la București” (2005), „Românește” (2006), „Home delivery” (2008), „7 Pals” (2012), „Basarabia e România” (2012). 

 

Citește și: Perfetti Sconosciuti, comedia fenomen despre „cutia neagră a vieților noastre”. Octavian Strunilă: Nu sunt de acord cu finalul acestui film și o să fac altulGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel